Totul despre nunta fiicei lui Becali. Un călugăr de pe Athos a participat la slujbă

7_img_5022.jpg

Teodora a purtat o rochie superbă. Nici ţinuta mirelui (în spate) nu a fost mai prejos
Fotografii: Blitz

Sâmbătă, 12 octombrie, a fost una dintre cele mai fericite zile pentru Gigi Becali – şi-a văzut fiica cea mai în rochie albă de mireasă, la braţul soţului ei, un aromân dintr-o familie înstărită. Mândru nevoie mare, latifundiarul nu s-a uitat la bani şi a organizat o petrecere cu 700 de invitaţi la Palatul Snagov.

După ce joi s-a căsătorit civil cu Mihai Mincu (28 de ani), Teodora Becali (23 de ani) a îmbrăcat sâmbătă, 12 octombrie, o superbă rochie de mireasă şi a păşit, plină de emoţii, în biserica Sf. Spiridon Nou din Capitală. Invitaţi unul şi unul le-au fost alături, iar din program nu au lipsit nici incidentele. Iată câteva picanterii!

 • Încă de dimineaţă a fost agitaţie în faţa casei lui Becali. Un bărbat a coborât dintr-o maşină şi a început să strige şi să lovească în poartă cu picioarele. Un om de ordine al lui Becali a încercat să-l calmeze pe individ, dar a fost şi el lovit, astfel că s-a refugiat pe proprietate. Bărbatul furios a continuat să-i lovească pe toţi cei care au trecut prin zonă. Nici maşinile care au tranzitat zona nu au scăpat de furia agresorului care a scuipat şi lovit toate autoturismele, precizează adevarul.ro. Poliţiştii sosiţi la faţa locului l-au calmat cu greu pe atacator, l-au urcat într-o dubă şi l-au dus la Secţia de Poliţie. Gigi Becali a declarat că nu cunoaşte motivele agresiunii asupra reşedinţei sale, dar a precizat că a evitat să iasă să vorbească cu agresorul: «De ce să ies, să mă enervez şi eu? Dacă îl loveam mă luau pe mine. Data trecută mi-au furat maşina şi m-au arestat. Acum dacă ieşeam eu, îl potoleam, dar mă luau pe mine. Poate nu mai apucam să particip la nunta fiicei mele”.
 • Dar incidentul a trecut, iar după prânz invitaţii au început să se adune acasă. După ce au încins câteva hore în curtea vilei din Pipera, alaiul de nuntaşi s-a îndreptat către biserică.
 • Mai mulţi călugări au participat la slujbă, unii dintre ei fiind aduşi de pe Muntele Athos, dar şi de la Mănăstirea Frăsinei. A venit şi mitropolitul Dobrogei. Becalii i-a îmbrăţişat pe toţi.
 • Evenimentul a fost filmat cu o dronă, atât la locuinţa din Pipera, cât şi la biserică şi la restaurant. Becali a declarat că cel mai important cadou pe care l-a făcut însurăţeilor a fost rugăciunea de dimineaţă. În rest, au de toate, iar el ştie foarte bine cum şi-a crescut fiica.
 • 7_img_4920.jpg

  Becali şi-a ţinut de mână fiica mijlocie, Alexandra (21 de ani), care a purtat o rochie diafană. Nu au lipsit mama şi soţia lui (în stânga)
 • Mirele, Mihai Mincu, este un prosper om de afaceri pe care tata socru se pare că-l iubeşte foarte mult. Acesta din urmă a mărturisit că acum are 3 fete şi un băiat.
 • Nunta a avut loc aseară la Palatul Snagov, în prezenţa a 700 de invitaţi. Se pare că a costat jumătate de milion de euro, însă Becali nu s-a uitat la bani. Mai mult decât atât, cum îşi doreau foarte mult o formaţie care era antamată la o altă nuntă, le-ar fi plătit acelor miri 20.000 de euro ca să îi cedeze lui muzicienii.
 • Meniul ar fi costat puţin peste 100 de euro şi nu a fost unul de fiţe, ci pe bază de mâncăruri tradiţionale româneşti.
 • Atât mirele, cât şi socrul mic şi-au făcut costumele pe comandă de la Alexandru Ciucu. Gigi Becali a ales un costum cu revere din mătase dintr-o ţesătură specială: negru mat cu dungă mov închis, cu un discret efect de strălucire. Vesta, din acelaşi material, e la două rânduri, cu 6 nasturi, iar pantofii au fost şi ei speciali, cu nişte simboluri bisericeşti pe toc. Mihai Mincu a comandat trei costume cu detalii spectaculoase, pe care le-a schimbat pe parcursul serii.

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1