Fiica lui Adrian Enache s-a făcut păpuşă Barbie

13-vedete-diana-si-a-schimbat-lookul.jpg

Fiica lui Adrian Enache şi-a ondulat şi vopsit părul

Adrian Enache are cu ce se mândri. Fata lui este de o frumuseţe răpitoare. Uşor-uşor, după majorat, Diana Enache (19 ani) s-a transformat într-o tânără superbă, care poate da gata orice bărbat.

Recent, fiica lui Adrian Enache a simţit că este cazul să facă o schimbare şi a început cu părul, care acum e blond, cu şuviţe şi ondulat. În plus, cu un ruj sexy şi cu ochelari de soare, tânăra studentă arată fix ca o păpuşă Barbie. Mai mult, se poate observa cu uşurinţă că Diana a depăşit trauma din iulie 2014, când libanezul Ali Kanaan a înjunghiat-o, mutilând-o la mâini şi la sâni. Iar de când atacatorul a fost pedepsit de instanţă cu patru ani de închisoare, ea poate respira uşurată şi îşi vede mai departe de viaţă. 

13-vedete-diana-enache-inainte.jpg

Aşa arăta Diana înainte

 

Loading...

Citește și

  • adrian enache fiica diana

    La un an de când a trecut prin clipe îngrozitoare și a fost la un pas de viol, fetei lui Adrian Enache (49 de ani) i s-a făcut în sfârșit dreptate. Agresorul, paznicul libanez Ali Riad Kannan (46 de ani), a fost condamnat la 5 ani de închisoare. Diana (19 ani) va primi daune morale în valoare de 50.000 de euro. Tatăl ei a dezvăluit ce are de gând să facă fiica lui cu banii.

  • Aşa cum Click! v-a anunţat încă de acum 4 săptămâni, Diana Enache a ales să revină în showbiz şi pe scenă în cadrul show-ului “Te cunosc de undeva”, de la Antena 1. Sâmbătă (31 octombrie), de la ora 20.00, va fi difuzat mult aşteptatul moment, în care Diana ne va încânta, iar tatăl ei ne va face să râdem datorită costumaţiei haioase.

  • S-a săturat să mai aştepte. Fata cântăreţului Adrian Enache vrea să-şi încheie o dată pentru totdeauna socotelile cu libanezul care a agresat-o în urmă cu mai bine de un an şi jumătate. Aşa că a trecut la executarea silită pentru a-şi primi daunele morale de 50.000 de euro, stabilite de instanţă.

  • Diana Enache

    Diana Enache zâmbeşte din nou. Tânăra este fericită că bărbatul care a agresat-o a fost pedepsit de instanţă, iar acum ea îşi poate vedea mai departe de viaţă. Fiica lui Adrian Enache va reveni pe scenă cu o piesă inspirată din propria poveste.