Fiica Andreei Esca a făcut furori în costum de baie. Alexia o moștenește pe mama sa

dhfdf.jpg

Fiica Andreei Esca o moștenește pe mama sa
foto: Instagram

Fiica Andreei Esca moștenește formele și frumusețea mamei sale. Alexia Eram este o mică vedetă pe rețelele de socializare și nu doar datorită știristei, ci și datorită fotografiilor pe care le publică. Tânăra a făcut senzație cu fotografiile în costum de baie.

Alexia eram are cu cine semăna și asta o spun mii de oameni. Aflată în vacanță, tânăra a publicat imagini în costum de baie, iar internauții care o urmăresc au rămas mască. Deși mama sa a ferit-o de ochii paparazzilor cât a putut de bine, Alexia a oferit de bună voie imagini cu formele sale pe care costumul de baie le-a evidențiat cât se poate de bine.

esca.jpg

Alexia și-a evidențiat formele într-un costum de baie întreg
foto: Instagram

Într-un costum de baie negru, întreg, Alexia a făcut senzație pe Instagram, mai ales că în centrul atenției se afla posteriorul ei, deloc de neglijat. Fiica Andreei Esca a devenit o adevărată domnișoară, care începe să se afișeze în ipostaze sexy și provocatoare, imaginile în aceste poziții făcând furori.

esca_frt.jpg

Alexia o moștenește pe mama sa
foto: Instagram

Alexia se transformă pe zi ce trece și este din ce în ce mai frumoasă, moștenind trăsăturile și formele mamei sale, dar și hobby-urile. Tânăra trăiește o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de un an cu ”copilul adoptiv” al lui Alex Velea, Mario Fresh, iar părinții nu sunt deloc împotrivă, ba chiar Andreea Esca publică poze cu cei doi.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1