Fetițele Gabrielei Cristea și Cristinei Șișcanu, ca două păpușele! Le-au scos la plimbare

27658038_10155508129451298_2152894893114992971_n.jpg

gabriela cristea victoria petra cristina siscanu
Fiica Gabrielei Cristea și fetița Cristinei Șișcanu, împreună la plimbare în parc
Foto: Facebook/Tavi Clonda

Gabi Cristea și Tavi Clonda, împreună cu Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, s-au delectat în acest weekend (12-13 februarie) cu o plimbare în parc. Cele două frumoase cupluri și-au luat și fetițele la joacă, iar Tavi nu a putut rezista și a imortalizat momentul.

Victoria, fiica Gabrielei Cristea, și Petra, fetița lui Mădălin Ionescu, sunt ca două păpușele. Imaginea cu cele două copile în cărucioare a fost surprinsă de Tavi Clonda, care a împărtășit bucuria plimbării de weekend cu prietenii săi virtuali: „Cu prietena mea, Petra, în parc...”, a scris cântărețul în numele fiicei sale, pe rețeaua de socializare.

gabi_cristea_si_siscanu.png

gabi crsitea siscanu
Gabi Cristea și Cristina Șișcanu obișnuiesc să iasă împreună în oraș
Foto: arhivă personală

Înveșmântate bine de tot în păturele și adăpostite de cărucioarele confortabile, Victoria și Petra s-au lăsat purtate de părinții lor printr-un parc din București, profitând de ultimele zile cu vreme frumoasă de săptămâna trecută.

ang6800.jpg

tavi clonda principesa margareta
Tavi Clonda și compozitorii piesei "King" au fost primiți de Principesa Margareta la Palatul Elisabeta
Foto: romaniaregala.ro

Anul trecut, atât Gabriela Cristea, cât și Mădălin Ionescu s-au retras din televiziune pentru a fi alături de fiicele lor și a-și dedica timpul familiei. Gabi Cristea anunțase inițial că va reveni la „Te vreau lângă mine” din luna ianuarie, dar se pare că șederea alături de micuța Victoria se va mai prelungi o perioadă de timp.

Loading...

Citește și

  • Gabriela Cristea, Bianca Dragusanu, Kanal D, Te vreau langa mine, concediu maternitate, demisie

    Pe 23 septembrie 2017, Gabriela Cristea a devenit mămica unei fetițe minunate, pe care o va boteza Bella Victoria Margot. Cu o săptămână înainte să nască, mai precis pe 18 septembrie, i-a predat ştafeta Biancăi Drăguşanu, care a înlocuit-o la cârma emisiunii ”Te vreau lângă mine”, de la Kanal D. Luni, 8 ianuarie, telespectatorii s-ar fi aşteptat să o vadă pe Gabriela pe post, iar de aici au apărut zvonurile că şi-ar fi încheiat socotelile cu locul de muncă. Nimic mai fals. Vedeta a lămurit, în exclusivitate pentru Click!, toată situaţia.

  • gabriela cristea

    Gabriela Cristea o pregătește deja pe micuța Victoria pentru o nouă etapă. Prezentatoarea vrea să o învețe pe fiica sa să stea la masă, dar nu știe ce scaun cu măsuță pentru bebeluși să aleagă, așa că a cerut ajutorul prietenilor virtuali.