Fetiţa Roxanei Vaşniuc e deja vedetă. A filmat primul ei videoclip

roxana.jpg

roxana vasniuc fetita vedeta videoclip
Roxana Vaşniuc este o mămică fericită
foto: arhiva personală

Roxana Vaşniuc este mândră nevoie mare de fetiţa ei Rose-Marie. La doar un anişor, micuţa este protagonista unui videoclip al unei artiste de muzică populară. Deşi mama ei este cunoscută, bebeluşul a fost ales în urma unei selecţii riguroase şi a trebuit să meargă până la Chişinău pentru filmări.

Roxana Vaşniuc nu este singura vedetă din familie. Fetiţa ei vine tare din urmă! Rose-Marie a fost aleasă să fie personajul principal al unui videoclip al cântăreţei Mihaela Gurău. Deşi filmările au avut loc la Chişinău, micuţa a făcut faţă cu brio cerinţelor. "Nu a fost uşoir, căci filmările au durat o zi întreagă, dar spre surprinderea mea, Rose-Marie s-a comportat foarte bine. Deşi era obosită de pe drum, nu a plâns aproape deloc. A ieşit foarte frumos. De filmări s-a ocupat unul dintre cei mai bun regizori de la Chişinău, Oleg Butnaru. A fost o plăcere", ne-a povestit Roxana Vaşniuc.

S-a despărţit cu scandal de iubit

Deşi fetiţa îi aduce numai bucurii, Roxana Vaşniuc nu este pe deplin fericită. În urmă cu doar câteva zile ea s-a despărţit din nou de iubitul care o înşela. După o perioadă de incertitudini şi zbucium intern, blonda părea că şi-a regăsit liniştea la finele anului trecut. Atunci se împăcase cu Ionuţ, după o despărţire de câteva luni. Deşi şi-au spus cuvinte frumoase şi şi-au făcut promisiuni, bărbatul se pare că în tot acest timp era cu gândul la altcineva. Roxana a aflat la doar câteva zile de când cei doi i-au rupt turta fetiţei lor, Rose-Marie, că iubitul ei nu este tocmai uşă de biserică.

roxana_vasniuc.jpg

roxana vasniuc rose-marie fetita
Roxana Vaşniuc şi fetiţa ei, Rose-Marie
foto: arhiva personală

"Roxana a fost şocată să afle că cel lângă care se culca seara în pat şi pentru care ar fi fost dispusă să renunţe la tot era de fapt cu gândul în altă parte. El a dezamăgit-o profund mai ales că în această toamnă urmau să să căsătorească. În urmă cu doar câteva zile, ea a aflat că iubitul ei s-a cuplat cu o altă femeie, care este şi ea la rândul ei mamă. Nu i-a picat totcmai bine să vadă că el îi creşte copilul alteia şi nu se ocupă de al lui, de fetiţa pe care o are cu Roxana", ne-au povestit surse din anturajul fostei prezentatoare tv.

Roxana Vaşniuc şi Ionuţ s-au cunoscut în urmă cu aproape doi ani, însă deşi au devenit părinţii unei fetiţe superbe, neînţelegerile dintre ei au dus la o iminentă separare.         

Loading...

Citește și

 • roxana vasniuc fetita copil singura

  Visul Roxanei Vaşniuc de a avea o familie frumoasă s-a spulberat. Prezentatoare tv l-a părăsit pe tatăl fetiţei ei şi s-a mutat din locuinţa în care stăteau împreună. Focoasa şatenă şi-a luat copilul de şapte luni şi şi-a găsit un apartament cu chirie.

 • roxana vasniuc a nascut

  Au trecut două săptămâni de când Roxana Vaşniuc a devenit mămică. Prezentatoarea a născut o fetiţă perfect sănătoasă după ce în ultimele săptămâni de sarcină a trăcut prin emoţii mari, fiind la un pas să nască înainte de termen. Ajunşi acasă de la maternitate, blonda şi iubitul ei se ocupă singuri de bebeluş şi s-au trasat foarte clar sarcinile.

 • Roxana Vaşniuc

  Bat clopote de nuntă pentru Roxana Vaşniuc. Dacă anul trecut, prietenii o compătimeau că îşi creşte singură fetiţa, acum pare că soarele a ieşit din nou pe strada ei. Focoasa şatenă s-a împăcat cu iubitul şi se pregătesc să facă pasul cel mare. Apropiaţii vedetei au povestit pentru Click! că tânăra mămică vrea să intre în reparaţii capitale chiar înainte de a-şi schimba starea civilă.

 • roxana vasniuc rose-marie fetita

  A răsunat muzica până în zorii zilei la petrecerea de un an a fetiţei Roxanei Vaşniuc. Conform tradiţiei, naşii i-au rupt turta micuţei Rose-Marie, iar invitaţii nu se mai dădeau plecaţi de pe ringul de dans. Cheful s-a prelungit până la 6 dimineaţa.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1