Fetiţa Rocsanei Marcu, pe urmele Simonei Halep FOTO EXCLUSIV

roxana-si-fetita.jpg

fetita roxanei marcu
Rocsana Marcu îşi duce fetiţa de mică la tenis
Foto Blitz

Noul val de sportive din tenisul românesc, printre care se numără Simona Halep, Sorana Cîrstea, Monica Niculescu, Irina Begu şi Andreea Mitu ne aduc nu doar recunoştinţă la nivel mondial, ci încurajează prin puterea exemplului tinerii din România să practice tenisul. Este şi cazul fetiţei Rocsanei Marcu, Mayra, care speră să calce pe urmele Simonei Halep.

Copiii vedetelor sunt talentaţi şi părinţii lor îi încurajează de mici să-şi dezvolte abilităţile, în cele mai variate domenii posibile. Este şi cazul Rocsanei Marcu (33 de ani), care merge săptămânal cu fiica sa cea mare, Mayra (7 ani), la un club de tenis din Bucureşti. Ca o mamă grijulie, prezentatoarea îi duce fetei rachetele de antrenament, destul de grele, ca micuţa să nu obosescă şi să poată să dea un randament maxim la antrenamente.

Imagini exclusive cu fetiţa Rocsanei Marcu în drum spre antrenamentele de tenis

 • fetita roxanei marcu
  Rocsana Marcu îi cară micuţei rachetele de antranement
  Foto Blitz
 • fetita roxanei marcu
  Mama a ţinut-o pe Mayra de mână tot drumul
  Foto Blitz
 • fetita roxanei marcu
  Cele două s-au grăbit să nu întârzie la antrenament
  Foto Blitz
 • fetita roxanei marcu
  Mayra ia lecţii de tenis la un club din Capitală
  Foto Blitz
 • fetita roxanei marcu
  Rocsana şi fetiţa au intrat în clubul de tenis
  Foto Blitz
 • Maximize

1/5

Rocsana Marcu, mamă-model

Rocsana Marcu are, la 33 de ani, o viaţă desprinsă din telenovele. Prezentatoarea de la Antena Stars este mamă a două fetiţe, Mayra (7 ani) şi Indira (3 ani), rezultate din două relaţii diferite cu Ştefan Adrian Iliescu (fiul fostului prefect de Giurgiu), respectiv cu  Florin Moldoveanu. După ce ani de zile s-a luptat prin tribunal cu tatăl Mayrei, care nu a vrut să-şi recunoască, iniţial, copilul, şi după o altă relaţie eşuată cu tatăl Indirei, Rocsana este şi mamă şi tată pentru cele două fetiţe. Pentru faptul că se îngrijeşte ca micuţelor să nu le lipsească nimic şi să îşi trăiască copilăria frumos, aceasta merită toată admiraţia.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1