Ce-i rezervă viitorul fetiței Gabrielei Cristea! Avem astrograma completă

gabi_cristea.jpg

gabriela cristea operatie cezariana
Gabriela Cristea a născut sâmbătă (23 septembrie) prin cezariană
Foto: Instagram

Vis împlinit pentru Gabriela Cristea şi Tavi Clonda, care de două zile experimentează noua lor meserie, cea de părinţi! Vedeta Kanal d a născut sâmbătă prin cezariană o fetiţă de nota 10, care i-a impresionat pe medici cu reflexele ei. Şi planetele se pare că s-au aliniat aşa cum trebuie pentru micuţa Victoria, căci astrele îi prevăd o carieră strălucitoare, tot în lumina reflectoarelor ca şi a părinţilor ei. Astrologul vedic, Roxana Luşneac, a făcut pentru Click! astrograma completă a fetiţei, iar viitorul sună bine.

Din doi părinţi vedetă era şi puţin probabil ca rodul dragostei lor să nu "guste" când va mai creşte din tot ce înseamnă viaţa de persoană publică. Fetiţa Gabrielei Cristea are şanse mari să devină cunoscută la fel ca şi părinţii ei şi se pare că va îmbrăţişa o carieră muzicală, ca a tatălui ei. Roxana Luşneac, astrolog vedic, a analizat data şi ora de naştere a Victoriei şi i-a făcut bebeluşului astrograma, iar aceasta arată că fetiţa va călători mult, ba chiar va avea posibilitatea de a studia în străinătate.

gabi_fetita.jpg

gabriela cristea fetita astrograma
Gabriela Cristea este extrem de fericită de când a devenit mămică
Foto: arhivă personală

"Este Balanţă cu ascendent în Săgetător, iar aceasta înseamnă că va fi destul de independentă şi va avea o spiritualitate avansată. Poate să urmeze o carieră în orice domeniu prin care ea să se simtă împlinită. Îl are reprezentant în casa carierei pe tatăl său, ceea ce arată că îl moşteneşte foarte mult şi e posibil să practice un talent artistic la un alt nivel. Este posibilă o şcoală de arte. Are un spirit destul de sensibil şi o parte emoţională care uneori poate fi mai austeră, deoarece va fi foarte pretenţioasă la cum îşi va face alegerile. Poate avea succes foarte mare dacă se face cântăreaţă, deoarece ea nu doar că are talentul necesar, are semnul Fecioarei, ceea ce arată că va munci foarte mult pentru visul său", a explicat Roxana Luşneac.  

Vedeta pleaca marţi acasă cu bebeluşul

Gabriela Cristea a născut sâmbătă prin cezariană la o clinică privată şi urmează se se externeze marţi. Vedeta îşi va duce bebeluşul în casă nouă, aşa cum a visat. Totul este pregătit pentru Victoria, iar de ultimele detalii se ocupă tatăl ei, Tavi Clonda. Emoţionat, artistul a povestit cum se descurcă în noua lui postură. "Prima zi a fost mai delicată, dar acum m-am obişnuit. Şi emoţiile au mai scăzut în intensitate. Fetiţa este viguroasă şi isteaţă. I-a uimit şi pe meedici. Se prinde unde este biberonul! Este tare frumuşică şi sănătoasă. Are totul pregătit acasă. La ea e cea mai curată cameră. În curte şi în living, mai eu ceva de lucrat. A fost visul nostru să o primim în casa nouă şi am reuşit. Azi învăţ şi cu baia, va fi o zi importantă de studiu. Gabriela nu se aştepta să fie atât de uşoară, operaţia în sine. Se plimbă un pic mai greu, dar îşi revine. Am plâns amândoi când s-a născut Victoria. Eu am filmat totul după un geam", a spus artistul la Antena Stars. 

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1