Fetița Elenei Băsescu a împlinit o lună! În ce mod adorabil a fost sărbătorită | FOTO

elena_basescu_copii.jpg

Cum a fotografiat-o Elena Băsescu pe micuța Anastasia, de ziua ei
Foto: Arhivă personală

Fiica cea mică a Elenei Băsescu, Anastasia, a împlinit o lună! În urmă cu exact patru săptămâni, fiica fostului președinte al României a adus-o pe lume pe micuță, aceasta fiind al treilea copil al Elenei. Pentru a sărbători acest frumos moment, Anastasia a avut parte de o ședință foto, mama ei publicând ulterior o poză și pe rețelele de socializare, dorind să imortalizeze acest moment special.

Astăzi, 4 iulie, este o zi specială în familia Băsescu, dat fiind faptul că cea mai mică și răsfățată membră a împlinit o lună. Anastasia a crescut și cu ocazia zilei ei de naștere a avut pate de o ședință foto, în care mămica ei a surprins-o într-o ipostază adorabilă. Fiind extrem de mândră de micuța ei, Elena Băsescu a dorit să împărtășească acest moment unic și cu prietenii ei virtuali, publicând imaginea în cauză și pe rețelele de socializare. 

elena_basescu_anastasia.jpg

Fetița cea mică a Elenei Băsescu, Anastasia, a împlinit o lună
Foto Instagram

Îmbrăcată într-o rochiță roz cu floricele și făcându-și „somnul de frumusețe”, Anastasia se relaxa într-un coșuleț de bebe, în timp ce mămica ei a fotografiat-o. Elena și-a anunțat și prietenii virtuali că astăzi este ziua de naștere a fetiței ei:„ #firstmonth #Anastasia (Prima lună a Anastasiei n.r)”, a scris aceasta în dreptul fotografiei. Nu este prima dată când micuța are parte de o „ședință foto” de acest gen, aceasta pozând acum ceva timp și alături de bunicul ei, Traian Băsescu, dar și alături de tatăl ei, Cătălin Tomată, în maternitate. 

Se pare că atât micuța, cât și Elena, se simt bine, fiica fostului șef de stat recuperându-se rapid după sarcină. Nu mai este mult timp până când Anastasia se va putea juca cu frățiorii ei, Sofia și Traian Jr. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1