Fetiţa cea mică a Elenei Băsescu a împlinit un an! Bunicii au chefuit la petrecerea fabuloasă

anastasia_petrecere.jpg

anastasia basescu elena basescu bunici petrecere
De la petrecerea de un an a Anastasiei nu au lipsit bunicii, Traian şi Maria Băsescu
Foto: arhivă personală

Elena Băsescu şi-a refăcut frumos viaţa după divorţul de Bogdan Ionescu, iar sâmbătă (8 iunie), bruneta a sărbătorit-o în noua ei familie pe micuţa Anastasia, fetiţa pe care o are din relaţia cu Bogdan Gheorghe. Fiica fostului preşedinte s-a ocupat de toate detaliile petrecerii la piscină, iar de la aniversarea de un an nu au lipsit nici bunicii, Traian şi Maria Băsescu, fericiţi să petreacă în compania nepoţilor.

În acest weekend, fiica fostului președinte a avut petrecere mare în familie. Anastasia, copilul pe care bruneta îl are cu Cătălin Gheorghe, a împlinit un an, motiv pentru celebra ei mamă să-i organizeze o aniversare fabuloasă.

anastasia.jpg

anastasia fetita elena basescu
Anastasia, fetiţa de un an a Elenei Băsescu şi a lui Cătălin Gheorghe, a avut un tort cu personaje din desene animate
Foto: arhivă personală

Elena Băsescu şi iubitul ei Cătălin Gheorghe (27 de ani), zis Tomată, își îndeplinesc cu brio rolurile de părinți. Dacă Elena are experienţa celorlalţi doi copii din mariajul cu Bogdan Ionescu (Syda), iubitul tinerel al brunetei se află pentru prima dată în această ipostază şi se descurcă de minune.

elena_basescu_familie_noua.jpg

elena basescu aniversare anastasia
Elena Băsescu s-a asortat vestimentar cu fetiţa ei Anastasia
Foto: arhivă personală

Nu degeaba Elena îl laudă în cercul lor de prieteni şi spune depsre el că este un tată minunat. La evenimentul de sâmbătă (8 iunie), Elena, care a lansat și un magazine cu hăinuțe pentru mămici și copii, a purtat o rochie de prințesă roz și s-a asortat bineînțeles cu Anastasia.  

Elena Băsescu, colecție de haine pentru mămici și copii

La finele anului 2018, Elena Băsescu a lansat o colecție de haine pentru mame și copii, dedicată ocaziilor speciale. Fiica cea mică a fostului președinte Traian Băsescu spunea că oportunitatea acestui proiect a apărut în urma unei discuții cu creatoarea de modă Iulia Bălan.

„Ideea unei colecţii de haine asortate mamă – copii s-a conturat cu mult timp în urmă, încă de pe vremea când mă pregăteam de botezul Sofiei. Mi-am dorit să mă asortez cu Sofia, iar, la botezul Anastasiei, Sofia a fost cea care şi-a dorit «să fie ca mama»", povestea Elena Băsescu.

Elena Băsescu s-a separat de Bogdan Ionescu, primul ei soț, în toamna anului 2016. După divorț, fiica cea mică a fostului președinte s-a mutat alături de cei doi copii, Sofia Anais și Traian Junior, într-un apartament. Elena spune că este o mamă tipică, își duce fiica la o grădiniță de stat în drum spre serviciu, iar seara îi ia pe cei doi copii mai mari de la părinții ei.  

 

Citeşte şi:

 

Iubitul Elenei Băsescu vinde pizza la felie în buricul târgului. Iată ce prețuri are

Elena Băsescu, în haine de firmă, Ioana Băsescu, «modestă» şi nemachiată. Cum arată pe stradă

Loading...

Citește și

  • Dacă ar putea fi comparată cu un personaj, Elena Băsescu ar putea fi ”Wonder Women”(n.r. - Femeia Fantastică). Singurele ei momente de relaxare sunt la sala de sport sau la salonul de înfrumusețare, de unde îşi ia energia pentru a avea grijă de trei copii, de iubitul ei, dar şi de afacerile familiei. Fotoreporterii Click! îți arată cum se desfășoară o zi din viața mezinei fostului președinte al României.

  • Viaţa Elenei Băsescu s-a schimbat la 180 de grade odată cu primul copil, însă acum, la cel de-al treilea, nimic nu mai aminteşte de EBa de pe vremuri. Mezina lui Traian Băsescu a dat hainele de lux pe treninguri şi jonglează cu brio cu rolurile de mamă, de gospodină şi de iubită.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1