Ce fericită e Elena Băsescu la întâlnirea cu fostul soț!

elena-basescu-bogdan-ionescu-fost-sot_3.jpg

Elena Basescu Bogdan Ionescu
Elena Băsescu și Bogdan Ionescu s-au întâlnit în fața casei din Mihăileanu
foto: BLITZ

Imagini senzaționale surprinse de fotoreporterii Click! cu foștii soți Elena Băsescu și Bogdan Ionescu. Pe cei doi îi mai leagă doi copii superbi, așa că interacționează aproape zilnic. Și se pare că mezina președintelui se simte încă bine în compania lui Syda, căci e toată numai un zâmbet când se văd.

Luna aceasta s-au împlinit 2 ani de când cuplul Elena Băsescu (38 de ani) – Bogdan Ionescu (39 de ani) a anunţat că divorţează. Viețile celor doi s-au animat odată cu noile relații pe care le-au început, alături de alți parteneri. Cel poreclit Syda s-a îndrăgostit de un fotomodel pe nume Maria Grigoriu (29 de ani), cu care se înțelege perfect, iar Elena Băsescu s-a cuplat cu afaceristul Cătălin Gheorghe, zis Tomată, pe care l-a făcut tătic de fată pe 4 iunie, anul acesta.

Din fericire, EBa și Syda au rămas în relații civilizate de dragul celor doi copii pe care îi au împreună, Sofia Anais şi Traian Junior, iar asta se vede și din imaginile surprinse recent de fotoreporterii Click!. În ziua respectivă Eba a fost văzută pe Calea Moșilor, la o farmacie de unde a cumpărat mai multe produse necesare. După ce a butonat telefonul în mașină preț de 20 de minute, bruneta s-a întâlnit cu fostul soț în fața casei sale, iar aici parcă am asistat la o imagine cu ei în vremurile bune.

elena-basescu-bogdan-ionescu-fost-sot_1.jpg

elena basescu
Aceasta este geanta Gucci de 5.000 de euro, cu care Eba a defilat prin oraș
foto: BLITZ

Syda, care era însoțit de micuțul Traian Junior, i-a înmânat Elenei niște acte, iar bruneta a afișat un zâmbet larg pe chip, semn că s-a bucurat de întâlnirea cu fostul soț. De remarcat ce mult îi priește Elenei maternitatea, căci arată senzațional, a reușit să slăbească și să-și recapete silueta. Mezina fostului președinte Traian Băsescu nu avea cum să iasă din casă fără un accesoriu de fițe, iar de această dată ne-a arătat geanta Gucci, de 5.000 de euro.

elena-basescu-bogdan_ionescu.jpg

Bogdan i-a adus Elenei niste acte

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Lucrurile s-au aşezat frumos în familia fostului preşedinte Traian Băsescu, pentru că la doi ani de la anunţul divorţului, bifaţi chiar luna aceasta, Elena Băsescu şi Bogdan Ionescu se secondează perfect în creşterea celor doi copii. Zilele acestea, în centrul atenţiei a fost fiica lor, Sofia Anais, pe care au sărbătorit-o pe rând.

  • Elena Basescu, Maria Grigoriu, Bogdan Ionescu, EBA, Syda, comparatie, tinute, rivale

    Întotdeauna, fosta și actuala au fost puse în oglindă, comparate și analizate la orice pas. Elena Băsescu și Maria Grigoriu, fosta soție și actuala iubită a lui Syda (Bogdan Ionescu), nu au scăpat nici ele de “bârfă”.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1