Elena Băsescu, în haine de firmă, Ioana Băsescu, «modestă» şi nemachiată. Cum arată pe stradă

ioana-elena-basescu-colaj.jpg

ioana basescu si elena basescu
Elena şi Ioana Băsescu, surprinse pe stradă, de fotoreporterii Click!
Fotografii: Blitz/Mihai Ionescu

Tatăl lor nu mai e preşedintele României din 2014, însă surorile Băsescu sunt, în continuare, în centrul atenţiei. Vieţile lor de familie, stilul vetsimentar, afacerile şi pasiunile sunt ca un magnet pentru public şi pe bună dreptate. Să nu uităm că şifonierul mezinei Elena arată ca o adevărată casă de modă, iar Ioana duce o viaţă de prinţesă într-un palat de 1,4 milioane de euro. Când nu sunt la evenimente cu ştaif, surorile Băsescu nu ies însă foarte mult în evidenţă, iar fotoreporterii Click! le-au surprins prin oraş, în zile diferite, cu treburi diferite.

Hainele Elenei Băsescu (38 de ani) stârnesc deopotrivă admiraţie şi invidie, asta pentru că nu oricine îşi poate permite să aibă în garderobă genţi de peste 30.000 de euro sau pantofi de 700 de euro perechea. Zilele trecute, fotoreporterii Click! au surprins-o în timp ce mergea la sala de sport a complexului Stejarii. Înainte de a ajunge, mezina lui Traian Băsescu a oprit la o benzinărie din Băneasa, pentru a cumpăra o apă şi ceva energizant, şi anume o ciocolată. Hainele Elenei Băsescu ne-au atras imediat atenţia. Nu erau de gală, nu erau ieşite din comun, dar erau scumpe. Hanoracul Moschino cu Spongebob costă pe site-urile online cu produse exclusiviste 380 de euro, iar adidaşii Balenciaga Triple S, la modă şi deja uniformă în rândul vedetelor, costă 1000 de euro. La un simplu calcul, ţinuta Elenei Băsescu face aproape 1.400 de euro, iar acest calcul este fără geantă, doar pentru simplul fapt că nu era la vedere. Cu părul prins şi câteva umbre de machiaj pe chip, Elena Băsescu nu părea în cea mai bună formă. Trebuie să recunoaştem că a avut şi zile mai bune, şi ţinute mai inspirate.

  • foto: Blitz/Mihai Ionescu
  • foto: Blitz/Mihai Ionescu
  • foto: Blitz/Mihai Ionescu
  • foto: Blitz/Mihai Ionescu
  • foto: Blitz/Mihai Ionescu
  • foto: Blitz/Mihai Ionescu
  • Maximize

1/6

Elena Băsescu are genţi de peste 30.000 de euro

Îngrijită din vârful capului şi până în vârful cizmelor de lux, Elena Băsescu afişează zilnic haine şi accesorii de designer. Prada, Chanel şi Hermes sunt brandurile ei preferate. În colecţia de lux a Elenei se află probabil mai multe Hermes Birkin, însă noi am pozat-o cu două. “Mama tuturor genţilor” costă 7.000 de euro bucata, este din piele de tăuraş şi se cumpără doar dacă eşti trecut pe o listă de aşteptare.

2-3-bd-poza-mica1-euro.jpg

Colecţia ei de lux trece de 30.000 de euro, bani cu care ai putea să-ţi iei o garsonieră în Bucureşti
Foto: Mihai Ionescu/Blitz

EBa are două exemplare, roz-bombon, desprinse parcă din dulapul lui Barbie: un Hermes Toska Pink şi un Hermes Bubblegum Pink. Obsedată totuşi de Chanel, bruneta s-a afişat constant cu acest brand, de unde are cam toate culorile şi toate modelele, inclusiv rucsacul Graffiti, lansat în 2014 de celebrul Karl Lagerfeld. Cele 11 genţi din aceste imagini fac împreună 30.800 de euro, socotind după preţul pe care l-au avut în momentul lansării.

Ioana Băsescu nu se afişează cu haine de firmă, dar trăieşte în lux

Pe Ioana Băsescu (41 de ani), fiica cea mare a lui Traian Băsescu, am surprins-o în cartierul Primăverii, în drum spre un cabinet stomatologic. Ioana nu avea pic de machiaj pe chip, purta o rochie interesantă, bleumarin şi plisată la spate, neagră, din jerse, în partea din faţă, iar în picioare avea mocasini negri. Nici un brand nu era la vedere, căci Ioanei nu îi place să-şi arate achiziţiile vestimentare, spre deosebire de sora sa, o adevărată împătimită a modei. Totuşi, Ioana nu are o viaţă lipsită de lux, căci locuieşte într-un adevărat palat, "o bijuterie" imobiliară evaluată la 1,4 milioane de euro. Frumoasa vilă, în formă de „L”, se află la 40 de kilometri depărtare de Bucureşti, în pădure, bine ferită de ochii curioşilor. Domeniul pe care este situată casa are circa 2.300 de metri pătraţi şi se află între alte două domenii, unul al lui Omar Hayssam, celălalt al ruşilor de la Alro.

2-3-neatza-3-25col-casa-de-sus.jpg

Domeniul de 2.400 mp are deschidere la Lacul Snagov
Captură: Antena 3

Specialiştii în domeniul imobiliar susţin că numai terenul costă în zonă 700.000 de euro, iar vila, alte 700.000 de euro. Asta înseamnă 1,4 milioane de euro. Ioana Băsescu este obişnuită însă să locuiască în vile scumpe şi luxoase. În anul 2002, înainte de a se căsători cu Bodo, solistul formaţiei Proconsul, ea a primit cu titlu de donaţie de la tatăl său o vilă în Otopeni, pe care a vândut-o în 2005. Anul următor, când deja era căsătorită cu primul soţ, Ioana a cumpărat o vilă în cartierul Domenii din Capitală, apoi, în 2006, o vilă în Corbeanca.

2-3-neatza-2-25col.jpg

Vila din Snagov este bine ascunsă în pădure şi e înconjurată de garduri înalte
Foto: Mihai Ionescu

Pe aceasta din urmă, o vinde după divorţul din acelaşi an. De asemenea, ea rămâne cu un etaj din vila aflată în cartierul Domenii, celălalt etaj rămânându-i lui Bodo. Periplul imobiliar al Ioanei nu se încheie însă aici. În 2008, ea cumpără un penthouse într-un cartier de lux din nordul Capitalei, pe care se pare că ar fi plătit 1,5 milioane de euro şi în care a locuit până să se mute la Snagov cu actualul soţ, avocatul Radu Pricop, cu care are un băieţel născut în 2015.

 

Citeşte şi:

A fost anul Elenei Băsescu: iubit, copil, afaceri și super siluetă

Uite palatul de 1,4 milioane euro al Ioanei Băsescu!

Loading...

Citește și