10 întrebări penibile puse de Gâdea fetelor de la CSM: "Vă iubiţi între voi?"

sinteza_zilei_csm_bucuresti.png

sinteza zilei csm bucuresti mihai gadea
Mihai Gâdea le-a adresat întrebări incomode handbalistelor de la CSM București
Foto captură foto Antena 3

Mihai Gâdea a devenit deja foarte cunoscut pentru întrebările și comentariile cam jenante în ceea ce-i privește pe invitații din emisiunea moderată de el. De această dată însă, Gâdea pare să fi întrecut limita penibilului după ce fetele de la echipa de handbal, CSM București, invitate în emisiune, aproape că au fost umilite.

Andrei Manțog, jurnalistul de la Revista Kamikaze, a publicat pe contul său de Facebook o critică dură la adresa lui Mihai Gâdea. El le-a invitat în cadrul emisiunii "Siteza Zilei", de la Antena 3, de luni (9 mai), pe handbalistele echipei CSM București, care au câștigat săptămâna trecută Liga Campionilor la handbal.

Manțog a publicat o listă cu principalele întrebări adresate de Gâdea, care s-au dovedit de-a dreptul penibile, la un moment dat, handbalistele simțindu-se dezorientate și chiar umilite. Moderatorul emisiunii le-a pus pe fiecare să se prezinte și să menționeze care este postul pe care joacă.

Mai mult, el le-a întrebat dacă se iubesc între ele, în condiţiile în care portarul echipei, Mayssa Pessoa, este lesbiană.

"Ca și când o televiziune din Spania ar invita echipa de fotbal a Barcelonei la TV și l-ar pune pe Messi să-și spună numele, prenumele și postul pe care-l joacă în echipă", a scris Andrei Manțog pe contul de Facebook. De asemenea, comparația cu fotbalul pe care a făcut-o Mihai Gâdea nu a fost tocmai adecvată, având în vedere contextul discuției. 

Iată cele mai penibile întrebări adresate de Gâdea

1. ”Care e fotbalistul tău preferat?”. Răspuns: ”?!”

2. ”Ți se spune Piti pentru că ești mică?”. Răspuns: ”Mda”.

3. ”Sunteți amândouă din Danemarca? Și... sunteți prietene?”

4. ”Care e poziția cea mai grea la handbal?”

5. ”Tu ce vrei să ne spui?” (Fernandei Da Silva). Răspuns (în spaniolă): ”Nu știu...”.

6. (Lui Kim Rasmussen) ”Poți să te prezinți? (...) Este prima ta mare victorie?”. Răspuns: ”Nu.”

7. (Tot lui Rasmussen) ”Știi că fetele spun că tu ești unul dintre cei mai importanți oameni în această victorie?”

8. „Fetele se iubesc între ele? Asta e o chestie care m-a interesat întotdeauna”. Tăcere, săracele se uită unele la celelalte. Mayssa Pessoa pare jenată. Răspuns: ”Păi... Depinde în ce sens...”. Explicația lui Gâdea: ”Adică așa, ca într-o echipă, voiam să spun...”

9. ”Tu de unde ești, din Suedia sau din Danemarca?”

10. ”Îți place Mircea Badea?”

Aici a fost momentul în care a intervenit Mircea Badea, prezent și el în emisiune. El nu a făcut însă niciun comnetariu pe subiect, ci doar a început cu o "glumă": ”Ce nu-mi place mie la handbal este că arbitrii nu fluieră niciodată henț.”

Andrei Manțog a realizat și un top 5 cu cele mai nepotrivite comentarii făcute de Mircea Badea în timpul emisiunii, care nu au avut nicio relevanță:

1. "Unchiul meu a făcut handbal."

2. "Tu ai jucat diri diri la poartă de handbal?"

3. "Eu am probleme la genunchi. Care dintre voi mai are probleme cu genunchiul?"

4. "Tu semeni cu Khal Drago din Game of Thrones. Prietene, ești leit!"

5. "Dar chiar n-a văzut nimeni din tot studioul Game of Thrones?"

 

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

 

Loading...
 
 

Citește și

 • mircea badea vedete campanie taxi

  Videoclipul piesei „Despre smerenie” al trupei Taxi a devenit virală prin mesajul pe care îl transmite. În materialul video apar nume foarte cunoscute din showbizul românesc – Andreea Esca, Ștefan Bănică jr., Andi Moisescu, Dani Oțil, Oana Pellea, Dorina Chiriac și alții. Mircea Badea le-a atacat însă dur pe vedete, considerându-le ipocrite.

 • mircea

  Realizatorul emisiunii "În gura presei" de la Antena 3, Mircea Badea, are un dinte împotriva prezentatorilor de la postul rival, Realitatea Tv. Omul de televiziune nu pierde nicio ocazie de a-i critica pe moderatori, iar acum a venit rândul Emmei Zeicescu.

 • mircea badea cristian tudor popescu

  Mircea Badea (41 de ani) a avut o remarcă „tăioasă” la adresa lui Cristian Tudor Popescu (59 de ani), în emisiunea de marți seară (26 ianuarie). Conflictul dintre cei doi este unul mai vechi, dar prezentatorul de la Antena 3 s-a enervat teribil după ce CTP i-a făcut o recenzie proastă filmul nominalizat la Oscar „The Revenant”, care îl are pe Leonardo DiCaprio în rol principal.

 • mihai gadea dan mihalache

  Pe faţă fac parte din tabere inamice, în particular războiul nu e chiar atât de sângeros! Mihai Gâdea, directorul Antenei 3, şi Dan Mihalache, şeful cancelariei lui Klaus Iohannis, au stat unul lângă altul la aceeaşi masă, la Balul Saşilor desfăşurat sâmbătă seară (30 ianuarie), la Munchen, în Germania.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1