"Ferma Vedetelor": Ştefan Stan a fost eliminat!

ferma vedetelor stefan.jpg

Ferma Vedetelor tara concurenti protv
"Ferma Vedetelor" - al doilea concurent care părăseşte concursul este Ştefan Stan
Foto: Captură Pro TV

După ce Oana Radu a părăsit concursul după prima săptămână, Ştefan Stan este cel de-al doilea participant la "Ferma Vedetelor" care a ieşit din cursa pentru câştigarea marelui premiu.

Ştefan Stan şi Augustin Viziru au fost cei doi concurenţi care au ajuns la duel la "Ferma Vedetelor". În urma probelor la care au fost supuşi, Viziru a fost cel care a ieşit învingător, iar fostul câştigător de la "Vocea României" a fost eliminat.

"Ferma Vedetelor" - Ştefan Stan este cel de-al doilea concurent eliminat

De-a lungul celei de-a două săptămâni petrecute la "Ferma Vedetelor", Dan Helciug, Fermierul Săptămânii, a ales doi Servitori. Rolul acestora e să îndeplinească orice cerinţă şi să aibă grijă ca ferma să funcţioneze perfect.
Tot el a ales şi şi primul duelist de la "Ferma Vedetelor", pe Augustin Viziru, care a fost primul concurent ce a riscat eliminarea şi şansa de a pierde premiul de 50.000 de euro. Potrivit regulamentului, primul duelist l-a ales şi pe al doilea, aşa că Augustin a decis că cel pe care ar putea să-l învingă la proba finală e Ştefan Stan, lucru care s-a şi întâmplat până la urmă.

"Ferma Vedetelor" - Ştefan Stan, la duel cu Augustin Viziru

ferma vedetelorjpg

Ferma Vedetelor tara concurenti protv
"Ferma Vedetelor" - Ştefan Stan, la duel cu Augustin Viziru
Foto: Captură Pro TV

Înainte de duel, cei doi au petrecut o noapte singuri, fiecare în câte o căbănuţă din pădure. A două zi, dueliştii au fost supuşi probelor "Salvat de clopoţei" şi "Potriveşte buştenii", care le-au testat, forţă şi anduranţă, ambele fiind câştigate de Augustin Viziru, la "Ferma Vedetelor".
Pentru că a învins în cele două runde, Augustin Viziru a rămas în fermă, iar Ştefan Stan a părăsit-o, fără să mai fie supusă şi la cea de-a treia rundă.
Înainte de a se întoarce în Bucureşti, cântăreţul a scris o scrisoare în care a desemnat fermierul săptamanii următoare. Acesta va fi dezvăluit în episodul de luni al emisunii "Ferma Vedetelor".

"Ferma Vedetelor" - onorariile vedetelor

Click! a aflat, de la apropiaţii vedetelor participante,"salariile" concurenţilor de la "Ferma Vedetelor": Ştefan Stan (9.000 de euro), Vica Blochina (14.000 de euro), Ionuţ Iftimoaie (11.000 de euro), Cristina Cioran (8.000 de euro), Mioara Velicu (7.000 de euro), Corina Drăgulescu (4.000 de euro), Tudorel Filimon (5.000 de euro), Dan Helciug (9.000 de euro), Doiniţa Oancea (5.000 de euro), Dima Trofim (4.000 de euro) şi Augustin Viziru (7.000 de euro).

Concursul a debutat în urmă cu două săptămâni şi se va desfăşura pe parcursul a trei luni, fiind difuzat de PRO TV, de luni până joi, dar şi sâmbăta, de la ora 20.30.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1