«Ferma vedetelor», mutată în India de dragul Iuliei Vântur?

v112-13-vedetete-foto-1-8-col.jpg

Din 2014, India a devenit ţara de adopţie a Iuliei Vântur

Dacă nu vine Mahomed la munte, se duce muntele la Mahomed! Fix aşa pare că se va întâmpla şi cu emisiunea „Ferma vedetelor”, pentru care se “coace” acum al treilea sezon. Cum prezentatoarea Iulia Vântur s-a stabilit în India, unde are deja o carieră în floare, producătorii vor să mute acolo întreaga echipă, plus concurenţii-VIP.

Primele două sezoane ale show-ului „Ferma vedetelor” (PRO TV) au fost filmate cu succes în pădurea de la Cocani, judeţul Dâmboviţa (la 31 km de Bucureşti), şi apoi în Cipru, lângă Larnaca (la 1.397 km).

v212-13-vedetete-foto-2-2-col.jpg

2017. India, Mumbai. Iulia adoră să călărească la ferma lui Salman

Iată că acum, pentru cel de-al treilea sezon, echipa va fi nevoită să schimbe din nou locaţia, deşi iniţial s-a zvonit că se va filma în Maramureş. Sursele Click! spun că tabăra va fi aşezată în India, lângă Mumbai, la 5.150 de kilometri de Capitală, acolo unde e noua casă a prezentatoarei Iulia Vântur (36 de ani).

Asta pentru că vedeta vrea să-şi continue cariera de solistă, actriţă şi model, având multe angajamente la Bollywood, cărora trebuie să le dea curs. Se pare că se duc negocieri în acest sens de câteva săptămâni, iar şefii Iuliei sunt deschişi ca, în loc să înlocuiască prezentatoarea, să schimbe mai degrabă locul de filmare. 

v312-13-vedetete-foto-3-2-col.jpg

2016. Cipru, Larnaca. Aşa arăta ferma după ce vedetele s-au spetit muncind

“Da, sunt discuţii ca PRO TV să mute «Ferma» de dragul Iuliei. O parte din echipă va pleca în India cât de curând, să vadă unde vor filma şi să inspecteze locurile unde ar putea locui”, ne-au spus surse din PRO TV.

Anul trecut, Iulia povestea pentru Click! că formatul „Ferma Vedetelor” ar putea fi cumpărat şi de Salman Khan şi vândut ulterior unei televiziuni de acolo. Mai mult, indienii şi-ar fi dorit ca Iulia să prezinte şi varianta indiană a show-ului. 

v412-13-vedetete-foto-4-2-col.jpg

2015. România, Cocani. Primul sezon din “Fermă” s-a filmat la doar 31 km de Bucureşti

Şi, iată cum se leagă lucrurile! Salman Khan deţine o fermă în India, în oraşul Panvel de lângă Mumbai, unde Iulia a fost deseori fotografiată făcând echitaţie sau plimbându-se prin grădinile superbe. N-ar fi exclus ca actorul indian, cu o avere estimată la 200 de milioane de dolari şi cu o influenţă uriaşă la Bollywood, să-şi pună la bătaie moşia pentru emisiunea prezentată de iubita lui. 

Ce vedete vor participa în noul sezon

Şi anul acesta, PRO TV a căutat concurenţi atipici pentru “Ferma vedetelor”.

Se duc deja negocieri cu celebrităţi din mai multe domenii, de la sport, la actori sau cântăreţi de muzică pop sau populară.

Se aude că ar fi spus “da” VIP-uri precum Roxana Ciuhulescu, actorul Dragoş Moştenescu (“La Bloc”), Majda Aboulumosha (actriţa din telenovele precum „Regina” şi “Iubire şi onoare”), dar şi cântăreaţa de muzică populară Aneta Stan. 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1