“Ferma Vedetelor” - Cristina Cioran, făcută cu ou și cu oțet: “Nu ți-e rușine să mă minți în față?” FOTO

ferma_vedetelor_cristina_cioran.jpg

Ferma Vedetelor tara concurenti protv
"Ferma Vedetelor" - Cristina Cioran, în lacrimi
Foto: Captură Pro TV

Scandal de proporții sâmbătă seara (9 mai), la emisiunea de la Pro TV, “Ferma Vedetelor”! George Vintilă a fost furios peste măsură pe Cristina Cioran, Vica Blochina și Dan Helciug, acuzându-i pe aceștia că au furat un sac plin cu lemne, care era pregătit pentru Roxana Ionescu.

Întregul conflict de la “Ferma Vedetelor” a pornit de la niște lemne pe care George Vintilă le-a tăiat special pentru Roxana, una dintre dueliste. Confuzie sau nu, cert este că sacul a ajuns la Vica Blochina, cealaltă concurentă care a picat la duel.

“Ferma Vedetelor”: George Vintilă, enervat peste măsură

ferma_vedetelor.jpg

Ferma Vedetelor tara concurenti protv
"Ferma Vedetelor" - Cearta dintre concurenți s-a aprins ca un foc de paie
Foto: Captură Pro TV

 

“Nu se poate așa ceva... Nu se poate să fie atâta nesimțire! Nu pot să cred așa ceva! Am pregătit sacul cu lemne, era pentru Roxana, dar l-au luat cei trei. Era chiar aici. Lasă. că fac altul, dar atâta nesimțire nu am văzut în viața mea! Stai să vezi că începe show-ul!”, a mărturisit George, la “Ferma Vedetelor”.

„Mi s-a făcut rău de scârbă! Sacul pe care cu atâta minuțiozitate l-am pregătit pentru Roxana, a ajuns la Vica, l-au luat ei (n.r. Dan Helciug, Vica Blochinași Cristina Cioran)... Ăia nu sunt oameni, sunt animale , ar trebui să stea în grajd! Îmi vine să îi calc și să îi joc în picioare pe toți trei!“, a mai spus George, la “Ferma Vedetelor”.

“Nu vă este rușine? Unde duce nesimțirea? Păi, da, tu nu știi nmic, normal...  (către Cristina) Gata, pune frână, nu mai spune nimic. Îi fac eu alt sac și gata. Cristina, mă minți în față că nu știai nimic? Nu ți-e rușine să mă minți în față, Cristina? Nu mai țipa că m-am săturat de țipetele tale... Și nu mai da atâtea sfaturi...”, se adresează George Vintilă, nervos, Crisinei Cioran.

“Ferma Vedetelor”: Cum se apără Cristina Cioran

“O fi fost vreo confuzie la mijloc. Nu mă amenința pe mine, nu am luat eu nimic…”, a replicat nedumerită, Cristina Cioran.

“Eu nu știam care era sacul Roxanei și care era al Vicăi. Este clar că e o confuzie la mijloc... Gata, o rezolv acum. E greșeala mea ”, se justifică și Dan Helciug, în cele din urmă, la “Ferma Vedetelor”..

ferma vedetelor helciug.jpg

Ferma Vedetelor tara concurenti protv
"Ferma Vedetelor" - Dan Helciug se scuză că a luat sacul din greșeală
Foto: Captură Pro TV

 

Vă amintim, în ediția de sâmbătă seara, Roxana Ionescu a părăsit însă emisiunea „Ferma Vedetelor”, după un duel strâns cu Vica Blochina, pierzând șansa de a câștiga 50.000 de euro.

“Ferma Vedetelor”: ce concurenţi au mai rămas în lupta pentru 50.000 de euro

La "Ferma Vedetelor” încep să se strângă rândurile după eliminarea Roxanei, din această săptămână. În prezent, au mai rămas în cursa pentru marele premiu de 50.000 de euro Vica Blochina, Augustin Viziru, Dan Helciug, Cristina Cioran, Ionuţ Iftimoaie, dar şi mai nou intraţii Gina Pistol şi George Vintilă. Cu toții vor munci pe brânci pentru a îndeplini toate sarcinile şi pentru a transforma locul într-unul în care să se poată locui.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1