Ferma Vedetelor 2016: Anda Ghiță plânge de foame! „Eu vreau acasă!”

anda_ghita_ferma.jpg

anda ghita
Anda Ghiță nu a fost mulțumită de meniul zilei
Foto: captură video

După ce în primul episod al noului sezon din Ferma Vedetelor, Mircea N. Stoian și Anda Ghiță au avurt parte de niște contre acide, în cel de-al doilea episod, tot Anda, soacra lui Pitbull Atodiresei și fostă concurentă MasterChef, este în centrul unor discuții și nemulțumiri.

Totul a pornit de la prima masă a zilei. Anda Ghiță nu a fost deloc mulțumită de meniul de la micul dejun: salată de vinete, salată de legume și lipii.Pentru ea, mâncarea a fost insuficientă și deloc asemănătoare cu ceea ce mănâncă în mod normal pentru a se sătura.

Femeia a refuzat să stea la masă cu ceilalți concurenți și a mers afară. Viorel Sipoș a fost primul care a mers să o îmbuneze pe Anda, însă aceasta i-a cerut câteva minute de liniște și de singurătate. Totuși, și-a exprimat oful: "Ele au înnebunit că sunt vegane. Sunt vegană când vreau, mă porcesc când vreau."

anda.jpg

anda ghita ferma
Anda Ghiță a vorbit cu Viorel despre nemulțumirile sale
Foto: captură video

 

Benny, fermierul săptămânii, încearcă și el să o aducă pe Anda la masă cu ceilalți, însă aceștia îl acuză că nu se impune suficient. Întoarsă printre colegi, Anda Ghiță spune că vrea să plece: "Nu vreau să fac fițe, dar vreau să vorbesc cu voi, cu toți. S-a pornit cu stângul. S-a pornit mai rău decât în vechiul sezon. Eu mănânc mâncarea asta când sunt sătulă."

anda_ghita.jpg

anda ghita masterchef ferma
Fosta concurentă de la MasterChef și-a exprimat dorința de a pleca acasă.
Foto: captură video

 

Fosta concurentă de la MasterChef începe să-i întrebe pe toți dacă nu ar fi mâncat o ciorbă in locul salatelor pregătite de celelelate fete. Femeia de afaceri și-ar fi dorit o mâncare consistentă, care în viziunea ei este potrivită pentru oamenii care muncesc.

Cine sunt concurenții de la Ferma Vedetelor 2016

Solistele Ami, Sorana Mohamad, Saveta Bogdan, soţii Mirela Constantin şi Marcel Toader, actorii Paul Ipate, Octavian Strunilă, Mircea N. Stoian, luptătorul K1 Benny Adegbuyi, Viorel Sipoş (3 Sud Est) actriţa Lili Sandu şi fosta concurentă de la “MasterChef” Anda Ghiţă au măcar o motivaţie: banii. Fiecare săptămână petrecută în concurs le aduce un onorariu de 1.500 de euro, dar şi un pas în plus spre marele premiu de 50.000 de euro.

Loading...

Citește și

  • Cei 12 concurenţi, aflaţi în competiţie la ”Ferma vedetelor” (PRO TV), show care debutează astăzi, de la orele 20.30, recunosc că sunt plini de calităţi, dar şi de slăbiciuni. Cum însă fiecăruia dintre ei le face cu ochiul premiul de 50.000 de euro, fermierii marca VIP şi-au suflecat mânecile şi s-au pus pe treabă.

  • Nici bine nu a început cel de-al doilea sezon ''Ferma Vedetelor'', că au şi avut loc primele altercaţii între concurenţi. Mircea N. Stoian a reuşit să o enerveze la culme pe fosta concurentă de la “MasterChef” Anda Ghiţă, după ce a început să dea ordine, deşi el nu a fost ales fermierul săptămânii.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1