Ferma 2019. Jorge, la cuţite cu Cream. Ce a spus solista despre el

jorge.jpg

jorge la ferma
Jorge a fost pus de două ori la duel, ultimul fiind cel care l-a trimis acasă
Foto: arhivă personală

Încep să curgă jignirile la Ferma 2019. După ce Cream şi Brigitte au intrat în conflict deschis săprămâna trecută, cântăreaţa fiind acuzată că a fost amanta soţului celei din urmă, de data aceasta a izbucnit un nou scandal. Protagonişti sunt Jorge şi Cream, care, deşi lucrează în aceeaşi breaslă, la Fermă nu se înţeleg deloc bine.

Jorge a fost jignit de Claudia Pavel în ediţia de miercuri seară de la “Ferma”, după ce săptămâna trecută artista a fost cea care şi-a auzit vorbe grele. Artistului pare să nu-i fi picat deloc bine faptul că - până atunci cea pe care o considera prietena lui – a început să-l vorbească pe la spate. Caludia Pavel a fost deranjată că deşi este în postura de fermier şef, Jorge nu prea o ascultă, aşa că l-a numit “diavol”. A continuat să-l ia peste picior şi să spună că nu este bărbat, ci femeie şi în consecinţă colegii ar trebui să-i dea o fustă. De asemenea, într-o discuţie i s-a adresat cu apelativul “Georgeta”, poate și pentru faptul că el gătea și pregătea masa la “Fermă”. 

12_cream.jpg

Claudia Pavel în ringul de la ferma 2019
Claudia Pavel l-a vorbit pe la colţuri de Jorge şi nu a spus lucrui bune despre el
Foto: arhivă personală

Neplăcându-i probabil faptul că Jorge i-a reproșat Claudiei că e leneșă și nu face mai nimic în “Fermă”, Cream a început să-l urască și să comploteze cu ceilalți concurenți pentru a-l elimina cât mai repede din reality show-ul de la ProTv. Se pare că astfel prietenia dintre cei doi cântăreți a luat sfârșit, pentru că surse din anturajul artistului povestesc că Jorge ar putea să o ameninţe cu un proces pe Claudia Pavel.  

Jorge, propus iar la duel

În ediția Ferma 2019 de miercuri seară, telespectatorii au aflat cine va merge la duel. Cum anticipase de altfel, Jorge a fost cel trimis în ring chiar de către colegii lui după ce săptămâna trecută a câştigat la limită cu Emil Rengle. Şi asta după ce Claudia Pavel, fermierul șef al săptămânii, a fost pedepsită de Cristi Bozgan pentru că la proba de recompensă a furat zahărul.

Astfel, nu a trecut nicio săptămână de show fără duel pentru Jorge. Artistul a trecut printr-o confruntare pentru fermierul săptămânii, când a pierdut în fața lui Carmen Negoiță, un duel pentru eliminare cu Rengle unde a câștigat la limită, iar joi seara aceasta va fi din nou în fata unui noi provocări. 

 

Citeşte şi:

 

Scandalul de la „Ferma“ ajunge la apogeu: Claudia Pavel vrea să o dea în judecată pe Brigitte

Ferma 2019. Ce sumă uriașă a încasat Claudia Pavel. Plătită mai bine decât la «Exatlon»

Loading...

Citește și