Jorge, ghinionistul Fermei. A fost propus iar la duel

jorge_la_duel.jpg

jorge duel
Jorge s-a descurcat bine la duelul de săptămâna trecută
foto: Pro Tv

Săptămâna şi duelul! Jorge riscă eliminarea din Fermă, fiind din nou propus la o confruntare dură. Cântăreţul a câştigat lupta anterioară în faţa lui Emil Rengle, dar a şi pierdut o bătălie atunci când a concurat pentru fermierul săptămânii cu Carmen Negoiţă.

În ediția Ferma 2019 de miercuri seară, telespectatorii au aflat cine va merge la duel. Cum anticipase de altfel, Jorge a fost cel trimis în ring chiar de către colegii lui după ce săptămâna trecută a câştigat la limită cu Emil Rengle. Şi asta după ce Claudia Pavel, fermierul șef al săptămânii, a fost pedepsită de Cristi Bozgan pentru că la proba de recompensă a furat zahărul.

Astfel, nu a trecut nicio săptămână de show fără duel pentru Jorge. Artistul a trecut printr-un duel pentru fermierul săptămânii, când a pierdut în fața lui Carmen Negoiță, un duel pentru eliminare cu Rengle unde a câștigat la limită, iar joi seara aceasta va fi din nou în fata unui noi provocări. 

Emisiunea Ferma 2019, lider de audienţă

Miercuri seara, aventurile din Ferma au fost din nou pe placul românilor, iar toate activitățile concurenților, dar și momentele tensionate dintre ei au fost urmărite de aproape 1.5 milioane de telespectatori la nivel național. PRO TV a fost lider absolut de audiență pe toate categoriile de public: comercial, urban și național. La nivelul segmentului comercial, cu vârste cuprinse între 18 – 49 de ani, PRO TV a condus topul cu 8.1 puncte de rating și 21.8% share, spre deosebire televiziunea de pe locul secund, care a înregistrat 7.5 puncte de rating și 20.4% share.

mihaela_radulescu_si_cristi_bozgan.jpg

mihaela radulescu cristian bozgan
Mihaela Rădulescu şi Cristian Bozgan sunt gazdele emisiunii Ferma de la Pro Tv
foto: Pro Tv

După trei săptămâni petrecute împreună în fermă sau la cabană, concurenții și-au dat seama pe cine pot conta și pe cine nu. În fiecare ediție Ferma, putem vedea cum își fac planuri și alianțe pentru a merge cât mai departe în acest reality-show.

Joi seară, în ultimul episod din această săptămână, fanii emisiunii vor afla pe cine a ales Jorge la duelul pentru eliminare și dacă a fost o decizie inspirată. După ce i-au spionat pe fermieri, bandiții, colegii lor din cabană, vor profita din nou de duel și vor pătrunde în fermă. 

 

Citeşte şi:

 

Ferma 2019. Scene fierbinţi între Jorge şi Ioana Filimon. Au făcut baie împreună

„Ferma 2019”. Un concurent a clacat şi se află deja acasă

 

Loading...

Citește și

  • Cu ocazia lansării unei noi piese, denumită „Iartă-mă”, Jorge a fost invitat în platoul unei emisiuni TV, unde a vorbit despre momentele pe care le regretă în viață și pentru care și-ar dori să fie iertat. Cântărețul le-a adus în discuție pe fosta soție, Alina Laufer, și pe fiica lor, Karina, dezvăluind faptul că „a făcut multe tâmpenii”, de-a lungul timpului.

  • jorge karina

    Fosta soţie a lui Jorge trăieşte visul american de câteva luni, dar schimbările din viaţa Alinei Laufer îi dau peste cap planurile cântăreţului. Vedeta a aflat că şi fiica lui urmează să plece la mama ei, iar mutarea nu este deloc pe gustul lui. El s-a plâns apropiaţilor că îi este foarte greu să se gândească la momentul despărţirii, care se apropie cu paşi repezi.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1