Scandalul de la „Ferma“ ajunge la apogeu: Claudia Pavel vrea să o dea în judecată pe Brigitte

Sora Claudiei Pavel a spus că nu va lăsa ca acuzaţiile din reality show să-i afecteze imaginea cântăreţei şi că va face demersurile legale necesare.

„Ferma - Un nou început" a dat startul şi unui nou scandal în showbiz, acela între Claudia Pavel şi Brigitte Năstase, concurente ale acestui sezon. Cea care a inflamat atmosfera a fost Brigitte, care a afirmat că artista are o relaţie tensionată cu ea, după ce ar fi avut o aventură cu primul soţ al lui Brigitte.

"Normal eu ar trebui să fiu supărată pe ea, pentru că soţul meu, tatăl lui Robi, m-a înşelat cu ea acum 15-20 de ani", a spus Brigitte Năstase la "Ferma". Mai mult decât atât, aceasta a insinuat că mai tânăra cântăreaţă s-ar fi înscris la reality show "ca să se combine cu alţi bărbaţi. Trebuia să stea acasă, că o vede toată ţara ce face. E nebună!".

Invitată într-o emisiune tv să comenteze scandalul dintre sora sa şi Brigitte Năstase, Paula Pavel a spus că "Ceea ce spune Brigitte că s-a întâmplat acum 16-17 ani, când avea Claudia 12-13 ani... Timpul pentru ea nu e la fel ca pentru noi. Claudia are acum 34, fostul ei a murit acum 16 ani, deci trebuia să se întâmple cu mult timp înainte, când ar fi avut 14-15-16 ani. Ea, oricum, exagerează, epatează, a rămas într-un moment al vieţii ei prinsă şi n-a depăşit niciodată", crede ea.

Iată ce a mai spus Paula Pavel şi de ce consideră că familia ei o va da în judecată pe Brigitte

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1