Primele intrigi la «Ferma»! Brigitte o acuză pe Claudia Pavel: «Soțul meu m-a înșelat cu ea»

brigitte-nastase-ferma.jpg

Brigitte Năstase, noi dezvăluiri la „Ferma”
Foto: Captură Video

Deși este abia a treia seară de emisiune, „Ferma” deja reușește să încingă spiritele între concurenți. Conviețuirea în condiții grele și de stres a trezit în aceștia câteva orgolii vechi, care au culminat cu o criză de nervi. Brigitte Năstase a fost protagonista primului „război” al celei mai noi emisiuni de la Pro TV, după ce comportamentul Claudiei Pavel a făcut-o pe vedetă să clacheze și să renunțe la orice urmă de diplomație.

Seara de joi, 31 ianuarie, a adus câteva controverse odată cu a treia ediție a emisiunii „Ferma”. Brigitte Năstase a acuzat-o pe Claudia Pavel, alias Cream, că i-a „spart” casa, dezvăluind că fostul ei soț, alături de care are și un copil, ar fi înșelat-o cu aceasta. Deși împart aceeași locuință în cadrul competiției, pe Brigitte și Claudia nu le va lega în mod sigur vreo prietenie pe durata concursului. 

Se pare că trecutul joacă un rol important pentru Brigitte, care este convinsă că unul dintre foștii ei soți, căruia în urmă cu ceva vreme îi purta și numele, Octavian Sfăt, ar fi înșelat-o în perioada în care erau împreună, cu nimeni alta decât Claudia Pavel, cu care acum fosta soție a lui Ilie Năstase este nevoită să dea ochii zilnic.

 

Brigitte Năstase o acuză pe Claudia Pavel de o „aventură” cu fostul ei soț

Fiind enervată și de comportamentul afișat de Claudia pe durata competiției, pe care atât Brigitte, cât și alți câțiva concurenți l-au catalogat ca fiind unul sfidător, fosta nevastă a lui Ilie Năstase a răbufnit la adresa cântăreței, pe care a acuzat-o că s-ar fi culcat cu primul ei soț. În mijlocul unei crize de nervi, Brigitte nu a mai ținut cont de colegialitate, nu s-a mai putut abține și le-a mărturisit tuturor celor de la „Fermă” că artista a avut o relație cu primul ei soț, Octavian Sfăt, chiar în timpul mariajului lor.

„Soțul meu, tatăl lui Robi, m-a înșelat cu ea. A venit la concursul ăsta să se combine cu alți bărbați?!”, a răbufnit Brigitte în timpul emisiunii, fără să mai țină cont de camerele de luat vederi. Având în vedere că Octavian Sfăt a murit la sfârșitul lui 2002, an în care Claudia Pavel a împlinit 18 ani, după spusele lui Brigitte, cântăreața ar fi avut o relație cu un bărbat însurat pe vremea când era minoră. „Știam că nu mă suportă.. asta de când s-a culcat cu primul meu soț. Normal eu ar trebui să fiu supărată pe ea”, a mai adăugat Brigitte. 

catalin-cazacu-claudia-pavel.jpg

laudia şi Cătălin Cazacu au făcut parte amândoi din echipa „Faimoşilor” şi au avut multe momente de tandreţe
Foto: Captură Kanal D

Ambele s-ar fi iubit și cu Cătălin Cazacu

Dacă Brigitte a recunoscut public că a avut o relație cu Cătălin Cazacu, fost concurent la „Exatlon”, despre Claudia Cream s-a tot zvonit că s-ar fi iubit și ea cu sportivul, având în vedere că cei doi au petrecut mult timp împreună pe parcursul filmărilor emisiunii și, atât telespectatorii, cât și cei din jur au remarcat rapid o apropiere între ei. Totuși, nici unul nu a confirmat că ar fi fost implicați în ceva mai mult decât o prietenie. Claudia Pavel are un băiețel, pe nume Noah, din relația ei cu americanul Jeremy Lewis. 

 

 

 

 

Loading...

Citește și

  • Noua emisiune Pro TV și-a făcut debutul cum nu se poate mai bine, cu câteva dezvăluiri neașteptate din sânul participanților. Cum „Ferma” își pune concurenții la încercare, aceștia sunt nevoiți să facă față provocărilor dacă vor să rămână în continuare în lupta pentru marele premiu, însă uneori sinceritatea poatre fi cheia către succes.

  • florin pastrama ferma 2019

    Musculosul care vrea să le cucerească pe concurentele din nou sezon "Ferma 2019" este un băiat de bani gata, care participă doar din amuzament la concurs. Este vorba despre Florin Pastramă, iar dacă numele vi se pare cunoscut, este pentru că bărbatul are legături de rudenie cu Raluca Pastramă, soţia lui Pepe. Tânărul nu se fereşte să spună tuturor că are o situaţie financiară bună şi că bea doar şampanie fină, premiul cel mare fiind pentru el mai degrabă un cadou pe care l-ar face copiilor din medii defavorizate.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1