Ferma 2019. Claudia Pavel, recital de cuvinte grele la adresa «rivalei» : «Golancă, perversă, puşcăriaşă!»

claudia-pavel-ferma.jpg

claudia pavel la ferma
Claudia Pavel se bate pentru premiul de 50.000 de euro la "Ferma 2019"
foto: Pro TV

Se ascut săbiile între Claudia Pavel şi Brigitte Năstase la Ferma 2019. Cele două au bifat un nou episod de scandal, în ediţia de marţi (19 februarie). Tensiunea a atins cote maxime în momentul în care artista a auzit cum fosta soţie a lui Ilie Năstase se plângea colegilor despre apropierea nefirească dintre ea şi Remus Boroiu.

Un alt bărbat a reuşit să le încaiere pe Claudia Pavel şi Brigitte Năstase. De data aceasta nu fostul iubit al celei din urmă, motociclistul Cătălin Cazacu, ci nutriţionistul Remus Boroiu, şi el concurent la Ferma 2019. Apropierea dintre el şi Cream a făcut-o pe Brigitte să o comenteze pe solistă pe la colţuri.  

"Este pe combinat. Îl ia şi pe Remus. Făceau genuflexiuni, în loc să facă treabă. Pe el, Îl aştepta Moroşanu afară. Eu am zis adevărul. I-am zis că e pe combinat. Nu am jignit-o, nu am făcut-o nebună, aşa cum a spus ea despre mine", s-a plâns brigitte Ioanei Filiomon şi lui Silviu Ţolu. 

Aflată în hambarul alăturat, Claudia a auzit şi a şi-a pierdut cumpătul. A urmat un recital de cuvinte grele.  

claudia-_brigitte_ferma.jpg

claudia pavel brigitte nastase ferma
Provocată de Brigitte Năstase, Claudia Pavel a răbufnit
foto: captură video Pro Tv

"Săraca de tine Brigitte! Trebuie să te duci la spitalul de nebuni. Mânca-ţi-aş gura ta, eşti mitomană! Nu am putut să văd asemenea femeie bolnavă. Mi-e milă de tine, fată! Zici că nu eşti mâncătoare de c...t! Vai de capul tău", a fost replica acidă a Claudiei. Solista nu s-a oprit aici cu descrierea pe care i+a făcut-o Brigittei. A ieşit afară şi le-a povestit şi celorlalţi ce s-a întâmplat. "Ce credeţi? Brigitte mă bârfea la Ioana. Femeia este o golancă perversă. Nu ai cum să te pui cu ea. E şi bipolară, schizofrenică, paranoică", s-a destăinuit Claudia, plină de nervi.

Cele două concurente au se pare un trecut care nu le dă pace. Recent, Brigitte a spus despre Cream că ar fi fost amanta primului ei soţ.     

"Auzi, golancă, perversă, puşcăriaşă, să nu mai îndrăzneşti să vorbeşti despre mine. Pe transport direct, spitalul 9 că eşti caz de psihiatrie", a răbufnit Claudia.

Brigitte s-a temperat în faţa camerelor şi a avertizat-o şi pe Caludia să facă acelaşi lucru. "Vezi că am lavalieră, domnişoară! Domnul să te binecuvânteze", a spus bruneta. 

Brigitte Năstase şi Claudia Pavel s-au ameninţat cu procese 

Brigitte a fost cea care a început să semene sămânţă de scandal între cele două. Ea a povestit un episod halucinant, de pe vremeand Claudia era doar o adolescentă. "Normal eu ar trebui să fiu supărată pe ea, pentru că soţul meu, tatăl lui Robi, m-a înşelat cu ea acum 15-20 de ani", a spus Brigitte Năstase la "Ferma". Mai mult decât atât, aceasta a insinuat că mai tânăra cântăreaţă s-ar fi înscris la reality show "ca să se combine cu alţi bărbaţi. Trebuia să stea acasă, că o vede toată ţara ce face. E nebună!".

Invitată într-o emisiune tv să comenteze scandalul dintre sora sa şi Brigitte Năstase, Paula Pavel a spus că "Ceea ce spune Brigitte că s-a întâmplat acum 16-17 ani, când avea Claudia 12-13 ani... Timpul pentru ea nu e la fel ca pentru noi. Claudia are acum 34, fostul ei a murit acum 16 ani, deci trebuia să se întâmple cu mult timp înainte, când ar fi avut 14-15-16 ani. Ea, oricum, exagerează, epatează, a rămas într-un moment al vieţii ei prinsă şi n-a depăşit niciodată", a mărturisit Paula pavel, care a promis să-i facă dreptate surorii ei în instanţă.

 

 

Citeşte şi:

 

Ce mărturisire le-a făcut Brigitte Năstase colegilor de la «Ferma»! Ce a învățat să facă în închisoare

Scandalul de la „Ferma“ ajunge la apogeu: Claudia Pavel vrea să o dea în judecată pe Brigitte

 

 

 

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1