Cătălin Cazacu, mărul discordiei la Ferma 2019. Şi-a încăierat fostele iubite

catalin-cazacu.jpg

catalin cazacu in aeroport
Cătălin Cazacu este mare crai
Foto: arhivă personală

Dacă vă întrebaţi ce legătură are Cătălin Cazacu, angajat al Kanal d, cu emisiunea Ferma 2019 difuzată de Pro Tv, răspunsul a venit joi seara şi a fost oferit de Brigitte Năstase, care a ajuns la divorţ din cauza aventurii cu motociclistul. Dar fosta soţie a lui Ilie Năstase nu este singura femeie din fermă care a avut ceva de împărţit cu fostul concurent de la Exatlon. Alte două frumuseţi, ce se luptă pentru 50.000 de euro, au vrut să-i cucerească inima sportivului, iar acum îşi pun beţe-n roate în concurs.

Scandalurile nu se opresc la Ferma 2019, iar motivul este cu totul altul decât lasă concurentele să se vadă. Pe lista protagonistelor cărora trecutul nu le dă pace s-a mai adăugat, recent, un nume. Pe lângă Brigitte Năstase şi Claudia Pavel care nu se aveau la suflet pentru că amândouă au fost foarte apropiate de Cătălin Cazacu, o altă concurentă din fermă a avut şi ea de-a face cu sportivul ce a făcut senzaţie la Exatlon. Iniţial Brigitte Năstase a acuzat-o pe Cream că ar fi fost amanta primului ei soţ, dar solista era doar o adolescentă la momentul la care bruneta era căsătorită cu Octavian Sfăt. În fapt, ele două nu se prea înghit pentru că un alt bărbat este la mijloc. De aici şi până la a-şi arunca cuvinte grele nu a mai fost decât un pas.

12_brigitte.jpg

brigitte in arena la ferma
Brigitte a acuzat-o pe Cream că i-ar fi sedus primul soţ
foto: Pro Tv

Brigitte s-a plâns în fermă că solista, din postuira de fermier şef, îi trasează prea multe sarcini şi a vrut ca acest lucru să fie cunoscut şi de Cristi Bozgan, prezentatorul emisiunii, căruia i-a povestit cum Claudia o ţine la bucătărie, o trimite să tăie lemne şi să deszăpezească. În faţa acestor acuzaţii, artista a răfubnit. "Nu mai înţeleg nimic. Nu ai cum să te plictiseşti cu Brigitte. Ea acum vrea la bucătărie, pe urmă spune că vrea afară şi invers. Cred că ai nevoie de un control la psihiatru!", i-a replicat Claudia Pavel nervoasă.

Brigitte Năstase, în lacrimi după cearta cu Carmen Negoiţă

Nici cu Carmen Negoiţă nu prea se înţelege Brigitte. Recent, cele două au avut discuţii aprinse după ce prima ar fi ars mâncarea. De fapt vedetele au alte probleme, care nu au nimic de-a face cu treburile casnice. "Suntem trei fete aici care s-au culcat cu acelaşi bărbat, băiatul ăsta din cauza căruia am divorţat (n.r. Cătălin Cazacu). Eu, Claudia şi Carmen", a spus Brigitte joi seara spre surprinderea tuturor. Scandalul a făcut-o pe Brigitte să izbucnească în lacrimi şi să ameninţe că ea nu va mai găti pentru gaşca de la fermă. Informaţii despre idila dintre motociclist şi fosta soţie a lui Robert Negoiţă au început să apară în toamna anului trecut. Cei doi au fost surprinşi, la braţ şi râzând la ieşirea dintr-un club de fiţe din Bucureşti.  

Trecutul amoros al lui Cătălin Cazacu  

Campionul la motociclism a devenit cunoscut în 2012, după ce a fost acuzat de fosta iubită, fotomodelul Bianca Jurcă, că ar fi bătut-o într-un club. S-a cuminţit abia după ce a întâlnit-o pe Maria Simion, cu care a avut o relaţie de aproape doi ani. S-au despărţit în 2016, iar de-atunci Cătălin a ţinut-o din aventură în aventură. Idila cu Brigitte a ţinut de la începutul lui 2017 şi până în vara aceluiaşi an, adică vreo şapte luni. Apoi, concurentul a plecat în Republica Dominicană la Exatlon, unde a cunoscut-o pe Claudia Pavel. În timpul în care pe micul ecran fanii emisiunii asistau la o apropiere între cei doi, acasă, iubita oficială a lui Cazacu, make-up artistul Ana Roman plângea pe umerii prietenelor. Cei doi s-au despărţit, iar în noiembrie 2018 Cătălin Cazacu şi Carmen Negoiţă erau văzuţi împreună.  

 

 

Citeşte şi:

 

Brigitte Năstase, amor nebun cu Cătălin Cazacu! Detalii picante despre relaţia secretă cu amantul

Emil Rengle o critică pe Brigitte după ce a părăsit Ferma: «Citea Biblia, apoi jignea pe la spate»

Loading...

Citește și