Femeile lui Syda, sub lupă! E 1-0 pentru EBa?

eba_maria.jpg

Elena Basescu, Maria Grigoriu, Bogdan Ionescu, EBA, Syda, comparatie, tinute, rivale
Ambele arată senzațional în costum de baie

Întotdeauna, fosta și actuala au fost puse în oglindă, comparate și analizate la orice pas. Elena Băsescu și Maria Grigoriu, fosta soție și actuala iubită a lui Syda (Bogdan Ionescu), nu au scăpat nici ele de “bârfă”.

În septembrie se va împlini un an de când cuplul Elena Băsescu (37 de ani) – Bogdan Ionescu (38 de ani) a anunţat că divorţează. Dacă viaţa celui poreclit Syda s-a animat brusc vara aceasta, datorită unei noi cuceriri, în persoana Mariei Grigoriu (28 de ani), viaţa Elenei Băsescu a rămas rutinată între casă şi serviciu. Din ianuarie 2016 lucrează la Camera de Comerţ şi Industrie, pe un salariu net lunar de 3.000 de lei. 

elena_basescu_1.jpg

Elena Basescu, Maria Grigoriu, Bogdan Ionescu, EBA, Syda, comparatie, tinute, rivale
Se pare că verdele e culoarea preferată a Elenei
foto: CLICK!

maria_grigoriu_1.jpg

Elena Basescu, Maria Grigoriu, Bogdan Ionescu, EBA, Syda, comparatie, tinute, rivale
În timpul liber, Maria preferă ținutele lejere
foto:Click!

Acasă însă are parte de mai multă magie, pentru că cei doi copii ai ei şi ai lui Bogdan, Sofia Anais (4 ani) şi Traian junior (2 ani și 8 luni), o ţin în priză şi o fac fericită. În weekend însă, EBA a luat caimacul și a revenit în centrul atenției după ce a pus pe Facebook fotografii superbe de la nunta prietenului Alex Erbașu.

elena_basescu_3.jpg

Elena Basescu, Maria Grigoriu, Bogdan Ionescu, EBA, Syda, comparatie, tinute, rivale
Elena a devenit o sportivă înrăită
foto: arhivă personală

Bruneta arăta senzațional într-o rochie verde-smarald, cu spatele gol și mulată pe trupul tonifiat la sala de sport. Ironia face ca la aceeași nuntă să fie și actuala iubită a lui Syda, Maria Grigoriu, care însă nu a rupt gura târgului cu ținuta neagră, sobră. Nu este însă prima dată când cele două “rivale” sunt comparate din punct de vedere fizic și vestimentar, ele fiind total diferite și ca stil, și ca atitudine. Click! îți arată cele mai reușite apariții ale lor, și de pe plajă, și din viața de zi cu zi.

maria_grigoriu_4.jpg

Elena Basescu, Maria Grigoriu, Bogdan Ionescu, EBA, Syda, comparatie, tinute, rivale
Iubita lui Syda preferă să poarte ținute albe pe pielea bronzată
foto: arhivă personală

2-3-neatza-5-15col-140.jpg

Elena Basescu, Maria Grigoriu, Bogdan Ionescu, EBA, Syda, comparatie, tinute, rivale
Elena Băsescu (37 de ani) - curajoasă, sexy, sclipitoare
Foto: arhiva personala

2-3-neatza-6-15col-100.jpg

Maria Grigoriu (28 de ani) - cuminte, sobră, elegantă

 

Loading...
 
 

Citește și

  • O nuntă cum n-a văzut Parisul s-a consumat sâmbătă, la “Pădurile Regale” din Corbeanca. Miri au fost Alex Erbaşu, pe vremuri cel mai râvnit burlac, şi Andra Iacob, o afaceristă din Constanţa. Pe scenă au cântat doar celebrităţi, la mese au fost vedete una şi una, aşa că nota de plată a fost şi ea pe măsură. 100.000 de euro ar fi băgat mirele în nunta de basm.

  • În cursul săptămânii e cocoţată pe tocuri şi îmbrăcată în deux piece-uri elegante, iar în weekend renunţă la haine şi face senzaţie pe Litoralul românesc. În ultima lună, Elena Băsescu (37 de ani) nu a ratat nici un sfârşit de săptămână la mare. Ar fi şi păcat să nu-şi etaleze trupul sexy lucrat din greu la sală.

  • elena basescu litoral copii distractie

    Chiar dacă este mamă singură, Elena Băsescu (37 de ani) se descurcă de minune cu cei doi copii pe care îi are din mariajul cu Bogdan Ionescu, alias Syda. Mezina fostului preşedinte i-a dus pe cei mici şi în acest weekend pe litoral, aşa cum i-a obişnuit de altfel în ultima vreme. Încărcată cu prosoape şi jucării de plajă, bruneta i-a ţinut strâns de mânuţe pe Sofia Anais şi Traian jr. la intrarea pe plajă, ca nu cumva cei doi să alerge printre şezlonguri.

  • Ne imaginăm ce e în sufletul Elenei Băsescu la vederea acestor imagini însă, până la urmă, viaţa merge înainte şi după divorţ. Fostul ei soţ, Bogdan Ionescu, s-a distrat la mare cu noua iubită, Maria Grigoriu, care s-a descurcat admirabil în postura de mamă de ocazie. Micuţii Sofia şi Traian s-au lipit de ea şi o adoră.

  • Patronii localurilor din Mamaia nu duc lipsă de muşterii, însă trebuie să ia cumva faţa concurenţei. Astfel că petrecerile tematice sunt cele mai căutate de turişti. Foarte apreciat a fost party-ul de sâmbătă seară, 12 august, dintr-un club celebru din staţiune, unde toţi invitaţii s-au îmbrăcat exclusiv în alb.