Femeile lui Borcea au muncit pe brânci vara asta

12_foto-mare-4-col-vibere-pelinel-si-borcea.jpg

Pelinel s-a ocupat de deschiderea pub-ului Vibere unde a chefuit Cristian Borcea după eliberarea sa. Nu a lipsit nici de la ștrandul din Crângași
Citeste tot despre: 

Toate au copii cu Borcea şi chiar dacă sunt rivale, femeile fostului finanţator al echipei Dinamo muncesc pe brânci pentru profitul familiei. Mihaela s-a ocupat de hotelul de la mare, Valentina Pelinel de ştrandul din Crângaşi, iar Alina Vidican de restaurantul şi de agenţia imobiliară din SUA.

Nu le-a făcut doar mămici, dar le-a insuflat şi microbul afacerilor, semn că doamnele lui Cristi Borcea (48 de ani) nu vor muri niciodată de foame dacă într-o zi li se va interzice accesul la ”trezoreria” nababului. Cât timp el s-a aflat în puşcărie, fostele sale neveste, Mihaela (48 de ani) şi Alina Vidican (34 de ani), dar şi actuala iubită, Valentina Pelinel (37 de ani), au dovedit că sunt ajutoare de nădejde.

Afacerile lui Borcea au fost pe profit cât el s-a aflat la închisoare, timp de 4 ani şi 3 luni, condamnat în “Dosarul Tranferurilor”, şi iată că aşa se întâmplă şi de când a fost eliberat (2 iulie 2018). Mihaela, femeia de care a divorţat în 2011, după 22 de ani de căsnicie, s-a ocupat ca la carte de salonul de înfrumuseţare din Dorobanţi şi de hotelul de pe Litoral, Pam Beach-Olimp.

Cristi a stat 4 ani în închisoare

A fost prezentă în ambele locaţii, în principal la mare, pentru că hotelul a fost aproape plin de clienţi. Iată că ştrandul din Bucureşti, mai precis din Crângaşi, i-a căzut pe mână Valentinei. Frumoasa blondă a fost prezentă mereu acolo, a făcut o lansare cu ştaif la deschiderea sezonului, şi s-a descurcat de minune şi cu promovarea pub-ului “Vibere”, deschis chiar vara aceasta.

Cât timp a fost în vacanţa din străinătate cu Borcea, blondina a fost în permanenţă pe fir cu echipa managerială de la ştrand, mai ales weekend-ul trecut, când a organizat o petrecere de pomină cu mulţi artişti, în scop caritabil. Pusă în această ipostază de femeie de afaceri, Valentina a dovedit că nu este doar o femeie frumoasă, ci şi pricepută. Ultima, dar nu cea din urmă, este fosta nevastă a lui Borcea, Alina Vidican. Ea şi cei doi copii ai lor, George şi Gloria, au rămas în America după divorţ şi locuiesc de câteva luni într-o nouă casă, dintr-un orăşel liniştit. Alina se ocupă în continuare de restaurantul din Florida, ”La Vendetta”, deschis în anul 2011, dar şi de o mică firmă imobiliară. Ambele afaceri au înregistrat un profit anual de aproape 300.000 de dolari. Aşadar, Borcea poate să se relaxeze liniştit, pentru că femeile din viaţa lui sunt nişte maşinuţe de făcut bani.

Loading...

Citește și

  • Weekendul acesta a fost de sărbătoare pentru Valentina Pelinel. A fost ziua mamei ei şi a fiului său, Milan, căruia i-a organizat o petrecere de poveste în cel mai nou local din incinta Magic Place Crângaşi. Cu această ocazie, a fost lansată oficial noua afacere a familiei.

  • foto

    Ziua de 17 ianuarie ar fi trebuit să fie una de fericire pentru familia Borcea, ținând cont de faptul că este ziua de naștere a lui Cristian Borcea. Din păcate, Valentina și fiul acesteia, Milan nu îl vor putea sărbători așa cum se cuvinte pe Cristian, aflat în închisoare. În ciuda faptului că soțul ei se află departe de ea, Valentina a scris un mesaj emoționant, prin care îi trasnmite cele mai frumoase urări partenerului său de viață.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1