Bomba-sexy care l-a făcut tătic pe Cazacu “s-a tunat” la estetician

28534708_10213140816967382_488499515_n.jpg

Catalin Cazacu, Exatlon, Kanal D, fostele iubite ale lui Catalin Cazacu, Vitalie Stan, botox, Nyko Delinescu
Nyko Delinescu este o bombă-sexy

Este un bărbat norocos. Deși nu învârte banii cu lopata, Cătălin Cazacu are lipici la dame. A avut cele mai frumoase iubite, iar femeia care l-a făct tătic „s-a tunat” astăzi, 2 martie, în cabinetul medicului estetician Vitalie Stan.

Concurentul din tabăra ”Faimoșilor”, de la ”Exatlon”, și anume Cătălin Cazacu, s-a iubit cu Denisa de la Bambi, cu solista Emilia Mușală, iar cea mai recentă din palmares este Ana Roman, pe care a înșelat-o însă cu solista Cream, colega lui din emisiunea-concurs de la Kanal D. Frumoase, blonde, brunete, cam toate au fost „tunate” și aranjate din cap până-n picioare. Puțini o cunosc pe prima iubită a lui, care l-a făcut tătic. Campionul la motociclism are un băiețel în vârstă de șapte ani, Andrei, cu solista de muzică de petrecere Nyko Delinescu, femeia pe care a cunoscut-o în urmă cu zece ani.

28535862_10213140817287390_1875990528_n.jpg

Catalin Cazacu, Exatlon, Kanal D, fostele iubite ale lui Catalin Cazacu, Vitalie Stan, botox, Nyko Delinescu
Nyko Delinescu și-a făcut injecții antirid la doctorul Vitalie Stan
foto: CLICK!

Aceasta a rămas în Timișoara, are cereri să cânte la evenimente și este o femeie extrem de atrăgătoare. Blondă, înaltă, cu sâni siliconați și talie de viespe, Niko are grijă să arate mereu bine. Iată că astăzi, 2 martie, a trecut pe la clinica medicului Vitalie Stan, care i-a șters câteva riduri de expresie de pe frunte și de lângă ochi. Blondina are doar cuvinte de laudă despre fostul iubit. ”Am rămas în relații bune cu Cătălin, doar avem un copil. Marea calitate a lui este că e un bărbat romantic”, a spus ea pentru emisiunea “Teo Show”, de la Kanal D.

cazacu_-_exatlon.jpg

Catalin Cazacu, Exatlon, Kanal D, fostele iubite ale lui Catalin Cazacu, Vitalie Stan, botox, Nyko Delinescu
Cătălin Cazacu este concurent la "Exatlon"
foto: Kanal D
Loading...

Citește și

  • catalin cazacu tatuaje iubita

    Cuvântul lui Cătălin Cazacu nu mai valorează nimic în faţa iubitei lui! Degeaba i-a promis marea cu sarea, căci la televizor Ana Roman nu a văzut vreo davadă de dragoste, ci dimpotrivă! A constatat că partanerul ei încearcă să o cucerească pe Claudia Pavel, aka Cream. Nici gesturile pe care el le-a făcut în relaţie cu puţin timp înainte de "Exatlon" nu mai cântăresc mare lucru. Acum e mai limpede ca niciodată că sportivul nu pune preţ pe declaraţii de dragoste şi promisiuni.

  • Claudia Pavel e protagonista celui mai mare scandal de la ”Exatlon”, reality show-ul de la Kanal D, după ce şi-a băgat coada în relaţia dintre Cătălin Cazacu şi iubita sa! Săptămâna trecută a fost eliminată din show şi a pierdut bătălia pentru premiul în valoare de 100.000 de euro. Fotoreporterii Click! au surprins-o la cumpărături. Vrea să-şi renoveze casa.