Femeia care i-a oferit doi copii lui Ion Țiriac: «A fost marea mea iubire»

sophie_ayad.jpg

Sophie Ayad
Foto Adevarul

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Sophie Ayad a devenit cunoscută după ce în urmă cu mai bine de douăzeci de ani i-a oferit lui Ion Țiriac doi copii. Sophie Ayad a recunoscut că Ion Țiriac a fost pentru ea cea mai mare iubire pe care a simțit-o de-a lungul vieții.

Sophie Ayad (48 de ani )a făcut o serie de dezvăluiri emoționante cu privire la relația de dragoste cu miliardarul Ion Țiriac. Cei doi s-au cunoscut în anul 1992 la Munchen, iar la vremea respectivă ea era implicată în altă relație cu un alt bărbat ăe nume Maggio. Jurnalista de origine egipteană a trăit cea mai frumoasă poveste de dragoste alături de Ion Țiriac. „Nu sunt o persoană publică, sunt un om simplu. De aceea am preferat să nu dau interviuri în tot acest timp”, a declarat Sohpie Ayad pentru Protv atunci când a fost abordată. 

Cei doi au avut parte de o dragoste la prima vedere, iar Sophie a declarat că el a fost marea ei dragoste. „Ion Țiriac a fost marea mea dragoste. Îl respect și acum foarte mult și, după părerea mea, este cel mai inteligent om pe care îl cunosc. Tot ce știu am învățat de la el. Deseori aveam puncte divergente și ne certam, dar am învățat că el vede lucruri pe care eu nu le înțelegeam. Cred că eram prea tânără când ne-am cunoscut”, a mărturisit Sophie pentru Protv

Sophie Ayad avea 23 de ani atunci când și-a întâlnit marea dragoste, chiar dacă relația dintre cei doi s-a finalizat în anul 2001. 

Sophie adoră România, ea a mărturisit că în țara noastră a întâlnit cei mai intelgenți oameni, iar toate locurile de aici îi amintesc de Egipt. Are mulți prieteni români cu care ține legătura des și pe care îi iubește mult.

„Romanii au ceea ce portughezii numesc saudade (acea stare de nostalgie si de profunda melancolie pentru o persoana iubita care nu e in preajma lor). Imi place la nebunie asta. Iubesc Romania. Imi aminteste uneori de Egiptul tatalui meu. Oameni grozavi cu inima uriasa, foarte primitori si autentici, care mereu m-au facut sa ma simt ca si cand as fi apartinut de acele locuri. Am multi prieteni in Romania, oameni la care tin foarte mult”, a mai continuat Sophie Ayad.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

  • ion tiriac

    Toată lumea îl cunoaşte pe Ion Alexandru Ţiriac, dar puţini sunt cei care ştiu că magnatul Ion Ţiriac mai are un băiat chipeş, pe Karim. Tânărul are 23 de ani locuieşte şi el ca şi Ioana Ţtiac, fiica omului de afaceri, la Monte Carlo, alături de mama lor, Sophie Ayad (51 de ani).

  • ion tiriac ioana copii miliardar

    Discreția l-a caracterizat mereu pe miliardarul Ion Țiriac (78 de ani), mai ales când a venit vorba de familia sa. Dacă publicul român îl cunoaște cât de cât pe fiul cel mare, Ion Ion, despre ceilați doi copii ai magnatului, Karim și Ioana, nu prea știe multe. Ce se poate lesne observa în ceea ce o privește pe Ioana este frumusețea ei, pe care o moștenește, cu siguranță, de la mama sa.

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5