Femeia asta e o minune! Cântă precum Edith Piaf și Maria Tănase

jazebel_concert_edith_piaf_maria_tanase.jpg

jazebel izabela barbu concert
Jazebel poate cânta, datorită timbrului special, melodii din repertoriul artistelor Edith Piaf și Maria Tănase
colaj: Click!

Izabela Barbu este româncă, dar a ales să trăiască în Germania de câteva luni. Cu toate acestea, se întoarce în țară destul de des, la invitația iubitorii cântecelor interpretate de Maria Tănase sau Edith Piaf, care-și doresc să o vadă pe scenă.

S-a lansat destul de târziu pe scena muzicală românească, după 30 de ani, cu toate acestea Izabela Barbu alias Jazebel s-a consacrat destul de repede, datorită calităților sale vocale, care-i permit să interpreteze într-o manieră deosebită cântecele făcute celebre de artiste precum Edith Piaf sau Maria Tănase. Vineri, 21 aprilie, de la orele 20.00, Jazebel urcă din nou pe o scenă din România, pentru a susține spectacolul său intitulat chiar așa: „Prin Micul Paris: De la Maria Tănase la Edith Piaf”.

Așa cântă „La vie en rose”

Prețul pentru un bilet la show-ul ce va avea loc în cadrul Restaurantului Elisabeta de lângă Cișmigiu este de 35 de lei și tichetele pot fi achiziționate online sau de la intrare, de la casa de bilete.

loading...

Citește și

 • mirela retegan gasca zurli

  A pus bazele unui fenomen despre care nu e copil în România să nu fi auzit: Gașca Zurli. La împlinirea unui deceniu de joacă cu Fetița și Băiețelul Zurli, Zâna Bună, Vrăjimăturica și Tanti Prezentatoarea, Mirela Retegan, sau „Mama Zurli” cum mai este supranumită, a făcut dezvăluiri din culisele spectacolelor, a cărților sle, dar și din registrul privat.

 • castelul rosu dumbrava minunata bacau

  Prima ediție a Festivalului "Theaterstock" a readus la viața Bacăul. Timp de mai bine de două săptamâni, orașul lui Bacovia a fost "invadat" de turiști. Automat a apărut si întrebarea "Ce e de vizitat, care sunt obiectivele turistice din zonă?”.

 • ingrasare slabit motive depresie stres

  Supranumită „medicul nutriționist al vedetelor”, dr. Oana Dumitrache promovează un nou stil de viață întitulat „Dieta-Minune”, care presupune să mănânci zilnic la aceleași ore fixe. Medic specialist în diabet zaharat, nutriție și boli metabolice, Oana Dumitrache explică de ce în România mai bine de 50% din oameni au probleme din cauza excesului de greutate și oferă soluții.

 • O poveste de viaţă 100% adevărată demonstrează că poţi atinge greutatea ideală fără eforturi şi fără să renunţi la alimentele preferate. După ce s-a îngrăşat 60 de kilograme în patru ani, colega noastră Anca Bejan a reuşit să scape de surplusul de greutate în numai doi ani. Şi ne povesteşte cât de simplu a fost.

 • Céline Dion (49 de ani) și-a pierdut soțul, pe René Angélill, care a murit de cancer la vârsta de 73 de ani, în 2016. Artista susține că încă îi simte prezența aproape tot timpul - când este pe scenă, când compune muzică și, mai ales, atunci când este alături de cei trei copii ai lor.

 • Putem scăpa de kilogramele nedorite sănătos şi fără frustrări. Aşa pretinde autoarea cărţii „Dieta-Minune”. Noua metodă are susţinerea unui medic specialist în nutriţie şi face senzaţie în rândul celor care au testat-o.