Felix, mândru de formele Mihaelei

12_2-col-mihaela-felix-mareste-hepta_3346669.jpg

Felix și Mihaela au fost împreună în SUA, la gala “Living Legends of Aviation”

Mihaela Rădulescu (48 de ani) și Felix Baumgartner (48 de ani) au devenit de-ai casei la celebrul eveniment anual “Living Legends of Aviation”.

Cei doi au participat în weekend la cea de-a 15-a ediţie a evenimentului, care s-a desfăşurat în Beverly Hills, SUA, și care a reunit antreprenori, lideri din industria aeronautică, piloţi şi pasionaţi de avioane. Felix Baumgartner nu putea lipsi de la acest eveniment, mai mult, el a primit și o distincție. Spre deosebire de anul trecut, când a purtat o rochie roșie, cu decolteu adânc, în care s-a uitat mai toată seara celebrul actor Harrison Ford (75 de ani), Mihaela a ales de data aceasta o ținută mai cuminte, în sensul că unul dintre sâni era bine acoperit. Jurata de la “Românii au talent” (PRO TV) a atras oricum privirile pe covorul roșu, cu trupul ei filiform, pus în evidență de rochia mulată.

 

Loading...

Citește și

  • foto

    Mihaela Rădulescu este o prezență feminină care atrage privirile celor din jur ori de câte ori participă la evenimentele mondene. Cu un trup de invidiat, o personalitate exuberantă și o dependență de adrenalină ieșită din comun, Mihaela a reușit să sucească mințile unuia dintre cei mai celeebri sportivi, austriacul Felix Baumgartner. Vedeta nu se ferește să își exprime senzualitatea d fiecare dată când are ocazia și nu ezită să ofere sfaturi de seducție.

  • Mihaela Rădulescu le dă câteva sfaturi femeilor care au trecut de vârsta de 40 de ani. Diva nu pare să îmbătrânească deloc, ba, mai mult, încurajează femeile să se simtă bine în pielea lor.