EXCLUSIV VIDEO Otilia "Bilionera", tratată regeşte de turci, în noaptea de Revelion

Otilia Bilionera.jpg

Otilia Bruma Bilionera concert Revelion
Otilia Brumă este adorată de fani în Turcia
Foto: Arhiva personală

De câteva luni piesa "Bilionera”, interpretată de Otilia, este foarte ascultată în Turcia şi nu numai. Tocmai de aceea tânăra care cântă piesa tocmai s-a întors din Istambul, unde a cântat de Revelion şi unde s-a simţit ca o regină.

Anul trecut a dat lovitura cu piesa "Bilionera”, care este foarte ascultată peste tot în lume, din Grecia, până în Albania, Italia şi Turcia.

În aceasta din urmă, Otilia este adorată de fani şi se poate spune că este una de-a lor, având în vedere că este tot mai des invitată să susţină concerte de 35 de minute, pentru care este plătită cu peste 10.000 de euro. Utimul mare astfel de concert a fost în Istambul, în Turcia, de Revelion, căci a cântat în locaţia Feriye Lokantasi, una dintre cele mai selecte.

După cele 35 de minute, în care a schimbat două ţinute extrem de sexy, Otilia Brumă (22 de ani), pe numele ei adevărat, a onorat alături de echipa ei o altă invitaţie. Solista şi prietenii ei au plecat la hotelul Hilton, unde mai cântase în luna decembrie şi unde s-a simţit foarte bine. Acolo a fost asaltată de fani pentru poze şi a cunoscut şi câţiva actori din serialul “Suleyman Magnificul”, care petreceau la trecerea dintre ani.

Otilia Bilionera2.jpg

Otilia Bruma Bilionera concert Revelion
Otilia Brumă este foarte des solicitată să cânte în Turcia
Foto: Arhiva personală
Loading...

Citește și