EXCLUSIV Viaţa bate filmul! Se iubesc cu actriţe care le-ar putea fi copile

regizor-fata-565626523262.jpg

regizori, actrite, iubite, copile, solista, scena
Zilele trecute, în zona Dorobanţi, regizorul Ioan Cărmăzan (67 de ani) şi artista Dorina Vasilashko (27 de ani) se plimbau agale, de braţ. Trupul sexy al brunetei a atras toate privirile
Foto: Blitz
Citeste tot despre: 

Ei sunt vioara întâi în filme, iar ele actriţe la debut. Greii scenei româneşti îşi întreţin succesul profesional şi cu iubire proaspătă, aşa că şi-au luat la braţ femei desprinse parcă din reviste: frumoase, tinere şi sexy. Ioan Cărmăzan se pare că s-a cuplat cu o moldoveancă brunetă, care în 2014 a făcut furori la “X-Factor”.

Ioan Cărmăzan a cucerit o solistă de “X-Factor”. Marii actori şi regizori se pot transforma uşor din mentori, în iubiţi pentru actriţele debutante. Tonul a fost dat de regretatul Sergiu Nicolaescu, care a cunoscut-o pe Dana Ionică în 1996, când aceasta avea 18 ani, iar el 67 de ani. ”Pe Dana eu am crescut-o“, spunea Nicolaescu în 2009, despre femeia alături de care şi-a petrecut ultimii 17 ani din viaţă şi pe care a implicat-o în mai multe proiecte. Se pare că diferenţa de vârstă nu mai este de mult o problemă, aşa că un alt regizor ar fi primit în inima lui o domnişoară mult mai tânără decât el.

Este vorba despre Ioan Cărmăzan, cel care a regizat ”Sania albastră” sau ”Casa din vis” şi a făcut, în colaborare cu Sergiu Nicolaescu, scenariul pentru filmul ”Orient Express”, în 2004. Se pare că, de ceva vreme, regizorul în vârstă de 68 de ani ara avea o simpatie aparte pentru o femei mai tânără cu, atenţie!, 41 de ani. Într-adevăr, i-ar putea fi nepoată, dar se pare că pentru cei doi acest detaliu nu contează. Recent, fotoreporterii Click! i-au surprins pe cei doi la o promenadă, prin Dorobanţi, braţ la braţ. Femeia nu este o oarecare, ci o artistă aflată la început de carieră, Dorina Vasilashko, în vârstă de 27 de ani. Frumoasa moldoveancă s-a remarcat în 2014, la concursul “X-Factor”, de la Antena 1, unde i-a cucerit pe toţi cu talentul vocal şi cu frumuseţea ei. La plimbare, ea şi-a etalat trupul de gazelă, iar el se chinuia să ţină telefonul cu stânga, iar cu dreapta, mijlocelul Dorinei. Contactată de Click!, actriţa şi solista ne-a spus răspicat: ”Nu am nici o relaţie cu domnul Cărmăzan, nici profesională, nici de altă natură”, însă atunci când i-am spus că există fotografii grăitoare, bruneta a schimbat tonul: “Nu vreau să comentez”, ne-a spus ea. 

carmazan-945151515.jpg

regizori, actrite, iubite, copile, solista, scena
Actorul Ion Haiduc (69 de ani) şi actriţa Alexandra Agavriloaiei (26 de ani), într-o vacanţă romantică

Între Ion Haiduc şi Alexandra e o diferenţă de vârstă de 43 de ani. Sexagenarul regizor nu este singurul bărbat care preferă damele tinerele. Actorul Ion Haiduc are o parteneră de profesie tot actriţă, Alexandra, mult mai tânără decât el. El împlineşte 69 de ani în decembrie şi îşi trăieşte viaţa din plin, iar Alexandra Agavriloaiei, partenera lui de viaţă, are doar 26 de ani, iar în 2012 a interpretat-o pe măicuţa Eudoxia, în lung-metrajul lui Cristian Mungiu, “După dealuri”. Între Alexandra şi Ion Haiduc este o diferenţă de vârstă de 43 de ani, însă nu par să dea importanţă acestui detaliu. Ies de mână prin parc, se sărută şi-şi pun pe Facebook poze din vacanţe. 

rogoz-89515151515432131.jpg

regizori, actrite, iubite, copile, solista, scena
Regizorul Radu Dragomir (49 de ani) şi actriţa Dana Rogoz (31 de ani) s-au căsătorit în 2012

Şi Dana Rogoz are soţ regizor mai mare cu 18 ani.Regizorul Radu Dragomir este alt bărbat care a încercat amorul cu o iubită mai tânără decât el şi i-a reuşit. Dana Rogoz (31 de ani) şi Radu Dragomir (49 de ani) s-au cuoscut în urmă cu 12 ani, pe platourile de filmare de la Buftea, iar norocul le-a surâs în dragoste, căci au întemeiat o familie frumoasă. Deşi e mai mică cu 18 ani decât regizorul, Dana s-a căsătorit cu acesta în vara anului 2012, iar pe 1 martie 2014 a venit pe lume fiul lor, Vlad Luca. 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1