EXCLUSIV. Unde o vedeți pe Simona Gherghe după ce a anunțat că pleacă de la «Acces Direct»

simona-gherghe-antena-1.jpg

Simona Gherghe selfie în rochie roșie
Simona Gherghe a prezentat timp de 9 ani emisiunea „Acces Direct” la Antena 1
Foto: Facebook

Simona Gherghe, fosta prezentatoare a emisiunii „Acces Direct”, rămâne la Antena 1, pentru că s-a despărțit doar de emisiune, nu și de postul TV, însă iată că a acceptat și alte proiecte care s-au ivit în trustul respectiv. Click! a aflat că Simona Gherghe va prezenta împreună cu Dan Negru Festivalul de la Mamaia, eveniment care va avea loc în perioada 5-8 septembrie și care va fi transmis la Antena Stars.

Simona Gherghe (41 de ani) nu vrea să stea departe de micile ecrane, chiar dacă a renunţat la emisiunea „Acces Direct”. Simona Gherghe a primit o nouă ofertă în această vară şi s-ar părea că a și acceptat-o, astfel că o veţi vedea la Antena Stars pentru o scurtă perioadă.

Simona Gherghe și Dan Negru vor prezenta Festivalul Mamaia 2019

Simona Gherghe va prezenta Festivalul Mamaia 2019,care va fi transmis de Antena Stars. Simona Gherghe nu va fi singura prezentatoare. Dan Negru îi va fi alături pe scena Festivalului Mamaia 2019, mai ales că el a mai prezentat de trei ori acest eveniment. Simona Gherghe și Dan Negru au primit de curând oferta şi s-au întâlnit deja pentru a pune la cale această colaborare şi detaliile pentru prezentarea pe care o vor face împreună. „Amândoi formează o echipă minunată şi au o chimie specială împreună. Vor face cu siguranţă o treabă bună şi speră că vor avea şi audienţe mari!”, ne-au spus surse din apropierea vedetelor.

simona_gherghe_dan_negru.jpg

dan negru simona gherghe
Simona Gherghe și Dan Negru în 2005 (stânga) și 2015 (dreapta)
Foto: Arhiva personală

Simona Gherghe a renunțat la „Acces Direct”

Zilele trecute, Simona Gherghe a publicat un mesaj pe reţele sociale, în care şi-a asigurat fanii că nu va mai face parte din echipa emisiunii „Accse direct”. „De pe frontul de mămicie, aș vrea să vă scriu câteva rânduri. Am fost mereu sinceră și când s-a întâmplat ceva important în viața mea, am preferat să aflați de la mine, nu din «surse». Iată-mă, așadar, în fața unui astfel de moment. Dragii mei prieteni, misiunea mea la «Acces Direct» s-a încheiat. Decizia îmi aparține în totalitate și vine după multe nopți de nesomn. Am intrat într-o altă etapă a vieții mele și simt nevoia unei schimbări. Au fost 9 ani plini, cu bune și cu rele, în care am învățat multe. Despre lume, despre viață, despre mine. Le mulțumesc colegilor care mi-au fost alături în tot acest timp. Și le urez succes, în noul sezon, căci emisiunea merge mai departe. Cât despre mine, după aproape 9 ani de știri și alți 9 de divertisment și news magazine, tot ce vă pot spune e că nu voi renunța la televiziune. Este profesia mea, pasiunea mea! După cum știți, acum sunt in concediu postnatal. De fapt, sunt a copiilor mei, pentru încă o perioadă. Dar ne vom revedea în curând, la ANTENA 1!”, a scris Simona Gherghe pe rețelele sociale.

Cristina Cioran prezintă «Acces Direct»

Locul lăsat liber de Simona Gherghe la „Acces Direct” îi poate reveni actriței Cristina Cioran, cea care a înlocuit-o pe durata concediului prenatal și postanatal, sau Mirelei Vaida. Cât despre un nou show, surse din Antena 1 spun că Simona Gherghe ar reveni de anul viitor pe micile ecrane, însă este posibil să se întâmple chiar mai devreme. Antena 1 pregăteşte un show de o mare anvergură, o emisiune surpriză.

Te invităm pe Facebook, ca să comentăm subiectele împreună

Avem și Instagram, pentru imagini și texte cum nu au alții

Citește și:

Simona Gherghe renunță definitiv la Acces Direct. Vedeta a dezvăluit motivul

EXCLUSIV Bombă în televiziune! Simona Gherghe nu mai vrea să se întoarcă la «Acces Direct»

Loading...

Citește și