EXCLUSIV Bombă în televiziune! Simona Gherghe nu mai vrea să se întoarcă la «Acces Direct»

simona-gherghe-acces-direct.jpg

simona gherghe
Simona Gherghe nu dorește să revină la «Acces direct»
foto: Antena 1

Veste tristă pentru admiratorii Simonei Gherghe, vedeta de al cărei nume se leagă cel mai strâns show-ul "Acces direct", de la Antena 1. Click! a aflat că Simona, acum în concediu de maternitate, nu dorește să revină la cârma emisiunii pe care o prezintă din 2010.

Surse din Antena 1 ne-au dezvăluit că Simona Gherghe (41 de ani) și-a anunțat deja șefii că nu se va mai întoarce la cârma emisiunii de la ora 17.00, pe care o prezenta la Antena1, și că își dorește un alt format. De altfel, speculații în acest sens s-au tot făcut în ultima vreme. Chiar prezentatoarea a precizat, acum o săptămână, în platoul emisiunii «Răi da’ Buni», de la Antena Stars, că nu știe când se va întorce și în ce formulă. Simona Gherghe s-a retras de pe sticlă în luna martie, la câteva luni după ce a anunțat că așteaptă cel de-al doilea copil.
Contactată de Click!, Simona Gherghe a refuzat să comenteze informația plecării sale de la «Acces Direct». Ne-a spus doar că, pentru moment, se află în concediu postnatal.

gherghe_familie.jpg

simona gherghe
Simona Gherghe este căsătorită cu Răzvan Săndulescu şi are doi copii
Foto: arhivă personală

Simona Gherghe are doi copii

În luna mai, Simona Gherghe a născut un băiețel, căruia i-a pus numele Vlad Ioan. Vedeta mai are o fetiță de doi ani, Ana Georgia. Prezentatoarea este căsătorită cu consultantul politic Răzvan Săndulescu. Simona Gherghe se bucură acum de concediu de maternitate, însă este printre puținele mămici celebre care a avut curajul să vorbească și despre greutățile care se ivesc atunci când ai doi copii. La Antena 1, Simona Gherghe a prezentat mai întâi știri, la Observator, după care, din 2010, a primit pe mână formatul "Acces Direct".

Citește și:

Simona Gherghe a trecut prin momente grele cu fetița: „Îmi doresc să fie sănătoasă”

Ce rochie atipică de mireasă a avut Simona Gherghe la nuntă!

Te invităm pe Facebook, ca să comentăm subiectele împreună

Avem și Instagram, pentru imagini și texte cum nu au alții

 

 

Loading...

Citește și

  • simona gherghe

    Aşteptarea a luat sfârşit pentru Simona Gherghe. Prezentatoarea Antena 1 a născut joi seară un băieţel de nota 10. Vedeta este căsătorită cu Răzvan Săndulescu, cei doi fiind părinţi şi ai unei fetiţe, Ana Georgia. Copleşită de întâlnirea cu micuţul ei, gazda "Acces Direct" a scris rânduri emoţionante despre Vlad Ioan, născut de Ziua Europei (9 mai).

  • Simona Gherghe a devenit mamică pentru a doua oară în data de 10 mai, când a adus pe lume un băiețel, frățiorul perfect pentru fetița pe care aceasta o mai are alături de soțul ei, Răzvan Săndulescu. În acest weekend, vedeta a fost externată din spital împreună cu micuțul ei, iar acasă s-a petrecut marele eveniment așteptat de toată lumea: întâlnirea dintre Ana Georgia și micuțul Vlad Ioan.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1