Simona Gherghe renunță definitiv la Acces Direct. Vedeta a dezvăluit motivul

simona-gherghe-concediu-maternitate.jpg

Simona Gherghe a confirmat faptul că nu se va mai întoarce la cârma emisiunii Acces Direct

Din păcate pentru fanii Simonei Gherghe, vestea că nu va mai apărea niciodată la cârma emisiunea «Acces Direct», cea care i-a oferit atâta notorietate de-a lungul timpului, i-a întristat mult. Dar trebuie să îi înțelegem motivele prezentatoarei tv care a dezvăluit că prezența sa în fața camerelo de filmat a fost istovitoare.

Deși vedeta a renunțat la cârma emisiunii «Acces Direct» de la Antena 1, recunoaște că nu va putea să nu mai lucreze în televiziune deoarece acest domeniu este pasiunea ei cea mai mare.

Astfel că, așa cum click! a anunțat cu doar câteva zile în urmă, Simona Gherghe a lăsat cârma emsiunii către o altă prezentatoare tv, însă și-a anunțat fanii că va mai putea fi văzută în platourile de televiziune imediat cum se întoarce din concediul postnatal.

„De pe frontul de mămicie, aș vrea să vă scriu câteva rânduri. Am fost mereu sinceră și, când s-a întâmplat ceva important în viața mea, am preferat să aflați de la mine, nu din “surse”. Iată-mă, așadar, în fața unui astfel de moment. Dragii mei prieteni, misiunea mea la Acces Direct s-a încheiat. Decizia îmi aparține în totalitate și vine după multe nopți de nesomn. Am intrat într-o altă etapă a vieții mele și simt nevoia unei schimbări. Au fost 9 ani plini, cu bune și cu rele, în care am învățat multe. Despre lume, despre viață, despre mine. Le mulțumesc colegilor care mi-au fost alături, în tot acest timp. Și le urez succes, în noul sezon, căci emisiunea merge mai departe. Cât despre mine, după aproape 9 ani de știri și alți 9 de divertisment și news magazine, tot ce vă pot spune e că nu voi renunța la televiziune. Este profesia mea, pasiunea mea! După cum știți, acum sunt in concediu postnatal. De fapt, sunt a copiilor mei, pentru încă o perioadă :) Dar ne vom revedea în curând, la ANTENA 1!”, a scris Simona Gherghe pe Instagram.

Simona Gherghe are doi copii

În luna mai, Simona Gherghe a născut un băiețel, căruia i-a pus numele Vlad Ioan. Vedeta mai are o fetiță de doi ani, Ana Georgia. Prezentatoarea este căsătorită cu consultantul politic Răzvan Săndulescu. Simona Gherghe se bucură acum de concediu de maternitate, însă este printre puținele mămici celebre care a avut curajul să vorbească și despre greutățile care se ivesc atunci când ai doi copii. La Antena 1, Simona Gherghe a prezentat mai întâi știri, la Observator, după care, din 2010, a primit pe mână formatul "Acces Direct".

Loading...
 
 

Citește și

  • alina puscas carucior cumparaturi

    Anul acesta se vor naşte mulţi copii cu mame celebre. Avem printre personajele mondene mai multe vedete tv, dar şi cântăreţe, care reuşesc să îmbine cu brio viaţa în televiziune şi scena cu sarcina. Recent, fotoreporterii Click! au surprins câteva dintre graviduţele din showbiz pe stradă în timp ce se îndreptau la pas către magazine sau salone de înfrumuseţare în care să se relaxeze în aşteptarea bebeluşilor, care le vor umple tot programul.

  • simona gherghe insarcinata 7 luni

    Simona Gherghe face invidioase multe gravide preocupate să nu ia prea multe kilograme în sarcină. Vedeta Antena 1, însărcinată în şapte luni, are o burtică mică, motiv pentru care nu şi-a schimbat prea mult garderoba. Recent, fotoreporterii Click! au surprins-o pe gazda "Acces Direct" într-o librărie, fiind foarte absorbită de oferta de lectură. Simona a poposit minute bune printre rafturi şi a studiat atent cările, vorbind în acealşi timp şi la telefon.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1