Dan Negru e supărat: «Ce-ați avut cu Festivalul Mamaia?»

Dan Negru

Dan negru emisiune noua next star sfarsit proiect
Dan Negru, om de bază la Antena 1
foto: Antena 1

Dan Negru e nostalgic. Vedeta Antenei 1 se află zilele acestea la mare, acolo unde se desfășoară Neversea, aflat la prima ediție. Început vineri, 7 iulie, festivalul adună peste o sută de nume din muzica națională și internațională, precum Tiesto, Jason Derulo Afrojack, Dua Lipa, Rita Ora, Fatboy Slim sau Ella Eyre.

Chiar dacă a ales să meargă la Nevresea, Dan Negru nu a putut să nu se întrebe de ce nu mai există Festivalul Mamaia, pe care l-a și prezentat în câteva rânduri.

"Am ajuns la Neversea, îmi place Untold și am fost la Afterhills. Dar ce-ați avut cu Festivalul Mamaia? Neversea de azi n-ar fi trebuit sa excludă Mamaia sau Cerbul de Aur! Am prezentat câteva ediții ale Festivalului, toate produse de Titus Munteanu și cam astea erau zilele când ajungeam la mare pentru primele repetiții. Poate ca avea dreptate Caragiale: «Bucuria distrugerii a tot ce-au făcut înaintașii e trăsătura noastră, a românilor!»", a scris prezentatorul tv pe pagina sa de Facebook, acolo unde a publicat și două imagini: una de acum și alta din vremurile de gazdă ale marilor bucurii muzicale ale românilor.

dan.jpg

dan negru
Dan Negru și-a spus supărarea pe Facebook
Foto: arhivă personală
Loading...

Citește și

  • neversea festival plaja constanta blocata circulatie

    Desfăşurare de forţe incredibilă în Constanţa! 100 de poliţişti sunt mobilizaţi pentru asigurarea liniştii şi ordinii publice şi a siguranţei celor care participă la festivalul “Neversea” (7-9 iulie) de la malul Mării Negre. Oamenii legii au pus în aplicare restricţii de circulaţie pe arterele care conduc către locul de desfăşurare al evenimentului, accesul fiind permis doar riveranilor şi agenţilor economici.

  • Dan negru emisiune noua next star sfarsit proiect

    Cel mai longeviv prezentator de la noi spune lucrurilor pe nume! Dan Negru, supranumit «Regele audiențelor», a mărturisit, pe Facebook, că întrebarea pe care o aude adeseori este dacă se ajunge cu pile în televiziune. Răspunsul lui este un categoric „DA!”.