EXCLUSIV A uitat de Valentina Pelinel? Cristi Borcea îşi vrea soţia înapoi!

2-bd-1sdfasd.gif

Alina şi Cristi Borcea s-au căsătorit în august 2011, după aproape şapte ani de iubire. Pentru Alina, omul de afaceri a divorţat de prima soţie, Mihaela Borcea

S-a întors roata! Dacă până acum Cristi Borcea îşi dorea să devină un bărbat liber, iată că acum soţia sa, Alina, este cea care insistă să divorţeze. Ea i-ar fi dus actele pentru separare în puşcărie, însă afaceristul le-ar fi rupt susţinând că este femeia pe care o iubeşte, au povestit, pentru Click!, surse din anturajul cuplului.

2-bd-2sdfasdf.gif

Alina a ieşit veselă de la vizita făcută soţului la Penitenciarul Poarta Albă
Foto: wowbiz.ro

Alina Borcea (32 de ani) e toată numai un zâmbet de când a ajuns în România, deşi toată lumea se aştepta să o vadă tristă şi plânsă, aşa cum a plecat în America. La fel de veselă a intrat şi a ieşit, vineri, în Pentienciarul poarta Albă, din Constanţa, acolo unde este închis soţul ei, Cristi Borcea (46 de ani). Reporterii Click! au aflat care este motivul căruia i se datorează schimbarea blondinei. Timişoreanca s-a resemnat în legătură cu relaţia extraconjugală pe care soţul ei o are cu Valentina Pelinel (35 de ani)  şi vrea să divorţeze! Mai mult, ea s-a obişnuit cu viaţa din America, unde se descurcă singură cu cei doi copii. Şi în plus, nici acolo nu duce lipsă de admiratori. Aşa că nimic nu o mai împiedică să semneze actele pentru separarea oficială.

”Dacă înainte Alina îi lua apărarea pe la diverse emsiuni şi spunea că nu are soţ de lăsat, fiind împotriva divorţului, acum e totul invers. Îşi doreşte cu orice preţ să fie o femeie liberă. S-a resemnat. Le-a spus tuturor prietenilor că este o femeie frumoasă şi că poate să aibă orice bărbat vrea”, au declarat, pentru Click!, surse din apropierea soţilor Borcea. Iar frumuseţea, dar şi hotărârea Alinei par să-l fi tulburat pe fostul şef dinamovist. Aşa că vineri, când Alina l-a vizitat în închisoare, Cristi Borcea s-a sucit în privinţa divorţului şi i-ar fi mărturisit acesteia că e singura femeie pe care o iubeşte. ”Ultima dată când a fost la el, Alina i-a pus nişte hârtii în faţă şi i-a spus că vrea divorţ, iar el s-a enervat, le-a rupt şi le-a aruncat. I-a spus că doar pe ea o iubeşte şi să nu se mai gândească la aşa ceva. Acesta e motivul pentru care Alina e atât de bucuroasă”, au mai dezvăluit sursele citate.

Valentina Pelinel se pregăteşte de botez

2-bd-3sdfasd.gif

Valentina Pelinel spune că trăieşte cele mai frumoase clipe din viaţă

Fostul fotomodel Valentina Pelinel a început să facă pregătirile necesare pentru creştinarea băieţelului ei şi al lui Cristi Borcea. Milan Cristian împlineşte pe data de 8 august două luni, iar blonda vrea ca botezul să aibă loc cât mai repede. Evenimentul va fi însă unul foarte discret, la el urmând să ia parte doar câteva prietene de-ale Valentinei şi familia sa. Locaţia şi data sunt ţinute secrete, mai ales că la botez ar putea să ia parte şi tatăl micuţului, Cristi Borcea. Milan este al şaptea copil al fostului dinamovist, care se iubeşte de ani de zile în secret cu fotomodelul. Pelinel nu a recunoscut încă, oficial, că Borcea este tatăl micuţului, susţinând că va lămuri această problemă atunci când bărbatul îşi va rezolva problemele din familie.

Loading...

Citește și

 • Iar l-a dat peste cap! Cristi Borcea nu va divorţa prea curând, deşi Alina a revenit în sfârşit din America. Şi asta pentru că tânăra timişoreancă nu numai că nu a anunţat că se întoarce în ţară pentru a fi depuse din timp actele pregătite pentru notar, ci şi pentru că şi-a bulversat total soţul cu noile forme modificate la estetician.

 • pelinel, borcea, copil, alina, fata, avocata, bani

  Al şaptelea copil i-a purtat noroc celui de-al şaselea! Şi asta pentru că venirea pe lume a micuţului Milan Cristian îi aduce surorii sale vitrege, Carolyn, nu mai puţin de 200.000 de euro. Fostul boss dinamovist, Cristi Borcea, a decis să renunţe la războiul cu fosta lui amantă, avocata Simona Dana Voiculescu, şi să-i dea fetiţei acesteia pensia stabilită de judecători anul trecut.

 • Agitaţie mare în viaţa Valentinei Pelinel în aceste zile. Fostul manechin urmează să nască, dar starea de bine i-a fost zdruncinată serios. Ea a fost anunţată de bărbatul care a lăsat-o însărcinată, Cristi Borcea, că va fi singură la naştere. Închis la Penitenciarul Jilava, omul de afaceri a cerut o permisie de câteva zile, dar i-a fost refuzată.

 • Vrea să le împace pe toate. După ce a tot fost vizitat de fosta soţie, Mihaela, de actuala nevastă, Alina, dar şi de cea care îl va face tată în curând, Valentina Pelinel, Cristi Borcea mai vrea să se întâlnească cu o femeie! El a chemat-o la penitenciar pe fosta lui amantă, avocata Simona Dana Voiculescu, pentru a încerca să pună capăt războiului pe care îl poartă prin tribunale pentru pensia de întreţinere a fiicei lor.

 • femeie dieta minune regim alimentar

  Fără să apeleze la pastile de slăbit, la înfometare sau la operația de micșorare a stomacului, o femeie din România a reușit să slăbească 60 de kilograme. Cum a fost posibil, povestește chiar ea, într-un jurnal pe care l-a publicat online.

 • helena antonaccio

  Puține reviste pentru bărbați au reușit să provoace atât de multe controverse de-a lungul timpului precum Playboy. Înființată în 1953 de Hugh Hefner, cu 1.000 de dolari împrumutați de la mama, revista a sta la baza carierei a sute de modele. Multe au acceptat să revină în paginile revistei la mulți ani după primul pictorial nud.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1