EXCLUSIV Soția lui Ilie Năstase bagă divorț după doar trei luni?

bd-1.jpg

Ioana și Ilie Năstase au făcut cununia civilă pe 25 aprilie 2019, iar nunta era programată pentru 17 august

Obiceiurile ”nesănătoase îi creează din nou probleme” lui Ilie Năstase. La 72 de ani, celebrul tenisman este în pragul celui de-al cincilea divorţ după ce, se pare, că ar fi înşelat-o pe Ioana Simion, aşa cum a procedat cu Brigitte. Ioana a anulat nunta de pe 17 august şi se gândeşte să divorţeze la fix trei luni de când a spus ”da” la ofţerul stării civile.

Luna viitoare Ioana Simion (43 de ani) şi Ilie Năstase (72 de ani) sărbătoreau un an de relaţie şi tot atunci, mai precis pe 17 august, cei doi porumbei planificaseră o nuntă elegantă, la malul mării, acolo unde s-au şi cunoscut. Toată lumea îl lăuda pe celebrul fost tenisman pentru faptul că imaginea de bărbat rău se schimbase în bine, datorită femeii de lângă el. Iată însă că din păcate, Nasty nu s-a dezis de viciile sale toxice şi a venit şi în noua căsnicie cu ele, însă nu au fost deloc pe placul proaspetei soţii.

bd-2.jpg

În cuplul altădată fericit au apărut probleme care par greu de depășit

 

Dacă Brigitte a mai tolerat infidelităţile acestuia sau prefera să se războiască cu amantele, iată că, cu bruneta de la Constanţa nu-i merge! Sexoasa Ioana a pus piciorul în prag după un astfel de episod şi a anulat nunta programată în august, ba mai mult, l-a anunţat pe Nasty că îl paşte  divorţul. ”Ioana a aflat că Ilie a călcat pe bec. El în continuare se comportă ca pe vremea când era cu Brigitte, face aceleaşi gesturi deranjante, iar Ioana nu tolerează aşa ceva. Şi nu sunt singurele păcate, Ilie a greşit şi altfel, însă nu e cazul să intrăm în detalii, aşa că au umplut paharul, iar Ioana a anulat nunta de pe 17 august şi îi cere divorţul. A vrut să meargă la notar să programeze divorţul chiar acum două săptămâni, după ce au avut nişte certuri aprinse, însă familia ei i-a spus să mai aştepte puţin, să se mai gândească”, au declarat pentru Click! surse din preajma celor doi.

După acest episod, relaţia lor este una ok, de prietenie, însă Ioana aşteaptă de la Ilie gesturi adevărate ca să o poată convinge că merită să nu divorţeze. ”Nu mai este ce era înainte. Ioana ţinea foarte mult la Ilie, dar s-a simţit trădată, dezamăgită. Acum se mai văd, ea mai vine pe la el la Bucureşti, însă sentimentele nu mai sunt atât de puternice. Ea a spus că aşteaptă de la Ilie nişte gesturi adevărate, vrea să vadă că şi lui îi pasă şi îşi doreşte să se schimbe, căci altfel nu vor avea vreun viitor împreună”, a declarat aceeaşi sursă apropiată cuplului Năstase.

bd-3.jpg

Ioana, singură la mare

 

Ilie Năstase a confirmat şi el că el că evenimentul din 17 august nu va mai avea loc, dar spune că e vorba doar despre o „amânare”. „Nu merg deloc bine pregătirile de nuntă. Cred că am făcut o greşeală că am anunţat în 17 august, cred că o să o punem poate la anul. Ea vrea să fie mireasă că nu a fost până acum. Eu am fost de vreo 5 ori. Eu spun că asta e ultima nuntă, tot ce am avut înainte rămân amintiri frumoase, unele mai puţin frumoase, dar pentru mine ultima persoană cu care eşti contează”, a povestit recent Ilie Năstase la Teo Show.

Brigitte şi Pastramă, lună de miere la Saint Tropez

 

După ce în martie s-au combinat în ”Ferma”, Brigitte şi Florin Pastramă s-au cununat civil pe 27 mai, iar pe 7 iulie a făcut o nuntă fastuoasă cu 300 de invitaţi. Acum, cei doi însurăţei se bucură de o lună de miere pe cinste, în Saint Tropez, Franţa. Acolo locuieşte sora lui Brigitte, Cristina Szeifert şi iubitul ei bogătaş. ”Am venit în vizită la Cristina şi la Alex. Noi ne aflăm în luna de miere la Saint-Tropez. Nu suntem la hotel, suntem acasă la Alex”, a spus Brigitte într-un filmuleţ, pe Facebook. Florin Pastramă este cel de-al patrulea soţ al lui Brigitte. Ea a mai fost căsătorită cu Octavian Sfăt, Ovidiu Torj şi Ilie Năstase, de care a divorţat în septembrie 2018.

 

Citește și:

Ilie Năstase se gândește să devină din nou tătic: «Dacă e fetiță o vom face jucătoare de tenis»

Ilie Năstase s-a însurat a cincea oară. Prima imagine de la cununia cu Ioana Simion

 

Loading...
 
 

Citește și

  • ioana nastase brigitte nastase plaja costum de baie

    Dacă ar fi să analizăm femeile care i-au marcat ultimii ani lui Ilie Năstase, am putea spune că fostul tenismen are un anumit tipar după care le alege. Obligatoriu brunete şi cu forme apetisante sunt criteriile definitorii. Recent, actuala nevastă a fostului număr 1 mondial a fost surprinsă de fotoreporterii Click! pe plajă la Mamaia, în costum de baie, demonstrând că poţi să ai un trup perfect şi fără operaţii estetice. Sută la sută naturală, Ioana Năstase s-a relaxat pe şezlong într-un costum de baie minuscul, care abia i-a acoperit sânii.

  • Petrecere mare în familia Ioanei Simion. Vineri, fiul ei din prima căsnicie, Teodor, și iubita lui turcoaică, Deniz, și-au botezat fetița.