Ilie Năstase se gândește să devină din nou tătic: «Dacă e fetiță o vom face jucătoare de tenis»

ilie-nastase-ioana-simion.jpg

Ilie Năstase și-ar dori să devină din nou tătic alături de actuala lui parteneră, Ioana Simion
Foto Instagram

După ce și-a refăcut viața sentimentală, consolidându-și relația cu actuala lui iubită și printr-o căsătorie civilă, se pare că Ilie Năstase și-ar dori să treacă și la pasul următor. Fostul jucător de tenis a dezvăluit, în cadrul unei emisiuni TV, că ar fi pregătit să devină din nou tătic și că a purtat această discuție și cu partenera lui, Ioana Simion.

În luna aprilie a acestui an, fostul campion s-a cununat civil cu Ioana Simion, iubita lui confirmând că urmează și nunta, în vara acestui an. Într-un interviu pe care l-a acordat pentru emisiunea „Vorbește lume”a, de la postul de televiziune Pro TV, Ilie Năstase (72) a mărturisit că își dorește un copil cu Ioana, relația lor putând merge de acum în colo numai într-o direcție pozitivă. 

Ilie Năstase este pregătit să devină din nou tătic 

„Suntem aproape de un an de zile împreună. Ne simțim bine. Poate vom avea timp acum și de o fetiță ceva, de un băiețel. Soția mea mi-a promis că dacă e fetiță o vom face jucătoare de tenis. Mi-a promis asta. Tocmai vorbeam zilele trecute că nu înțelege cum niciunul dintre copiii mei nu joacă tenis. Și a spus că dacă noi o să avem un copil ea îi pune racheta de la șase luni în mână. 
Mă simt bine cu noua mea soție, mergem să ne plimbăm, mergem mai des la mare… Încă nu am plecat în luna de miere. Să facem nunta întâi și după aceea. N-am făcut invitațiile pentru nuntă, nici nu o să fac. Facem la mare, în costumație mai lejeră. Toți prietenii mei sunt îndrăgostiți de ea și o admiră foarte mult și asta îmi dă mie foarte multă încredere și liniște. A fost dragoste la prima vedere”, a declarat Ilie Năstase. „Este o lady. Îmi dă liniște. Stăm foarte mult împreună și discutăm despre orice”, a mai spus acesta. 

ilie-nastase-ioana-simion_1.jpg

Ilie Năstase și Ioana vor face nunta în vara acestui an
Foto: Arhivă personală

Ilie Năstase este la a 5-a căsătorie 

Ilie Năstase a mai fost căsătorit de 4 ori înainte să-și găsească liniștea alături de Ioana Simion. Prima mare iubire a campionului mondial a fost Dominique Grazia, un manechin din Belgia foarte apreciat în acele timpuri. Astfel, la doar 26 de ani, Ilie Năstase s-a hotărât să renunţe la burlăcie și a cerut-o de soție.

 În acea perioadă, Ilie Năstase a devenit chiar şi tată. Fiica lui, Nathalie Năstase (42 de ani), trăieşte în Canada. După despărțirea de Dominique, următoarea „doamnă Năstase” a fost Adelaide Alexandra King. Cei doi au divorțat ulterior, însă în timpul mariajului, cuplul a înfiat doi copii, pe Nicholas (30 de ani) şi Charlotte (28 de ani) care au rămas în grijă mamei lor, la New York. 

În anul 2004, Ilie Năstase anunța că se căsătorește pentru a treia oară, aleasa sa fiind modelul Amalia Teodorescu. Bruneta i-a dăruit două fiice, pe Alessia (15 ani) şi Emma Alexandra (12 ani). Nici acest mariaj nu a avut final fericit însă, iar Ilie și-a găsit ulterior alinarea în brațele lui Brigitte Năstase, alături de care nu are copii.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1