Ilie Năstase s-a însurat a cincea oară. Prima imagine de la cununia cu Ioana Simion

ilie_nastase_si_ioana_simion2.jpg

ilie nastase
Ilie Năstase și-a refăcut deja viața după divorț. El este fericit cu Ioana Simion
Foto: Arhivă Click

Incredibil, dar adevărat! Ilie Năstase (72 de ani) s-a ţinut de cuvânt şi s-a însurat cu iubita lui mai tânără, constănţeanca Ioana Simion (43 de ani). La începutul anului a cerut-o de nevastă cu un inel de 15.000 de euro, iar azi, 25 aprilie, Nasty a dus-o la starea civilă. Este al cincilea drum pe care fostul mare tenisman îl face la primărie, căci a mai fost însurat de patru ori, cu Brigitte Sfăt, Amalia Teodorescu, Alexandra King și Dominique Grazia.

Ilie Năstase s-a însurat cu Ioana Simion. Este ştirea momentului, deşi fostul sportiv a anunţat încă de la începutul anului că are intenţii serioase cu femeia de care s-a îndrăgostit după divorţul de Brigitte Năstase, din septembrie 2018. Vestea a fost anunţată chiar de mireasă, pe pagina de Facebook, unde şi-a schimbat numnele din Ioana Simion, în Ioana Năstase, unde a anunţat că are un nou statut, de femeie măritată, venind însă şi cu dovada: poza de la cununie.

Ilie Năstase s-a însurat a cincea oară la starea civilă

Zi cu însemnătate mare pentru Ilie Năstase și Ioana Simion. Azi, 25 aprilie, cei doi s-au căsătorit după nouă luni de relație, iar evenimentul a avut loc la o  primărie din provincie. Fostul mare tenisman a purtat un costum bleu elegant, iar proaspăta doamnă Năstase a purtat un compleu alb, format din pantaloni evazați și bluză imaculată. După ce au spus ”Da”, Nasty și Ioana au ieșit în fața primăriei și au făcut o poză alături de cei care i-au fost apropiați și, totodată, martori. Bruneta lui Nasty nu aprimit doar certificatul de căsătorie, ci și un buchet superb de trandafiri albi. După cununia civilă, urmează nunta, iar aceasta este stabilită în august. Inițial, Ilie Năstase și Ioana plănuiseră să facă ambele evenimente în aceeași zi, însă au schimbat puțin planul. Petrecerea de nuntă va fi una restrânsă, la care vor participa doar cei apropiaţi, familia, rudele şi prietenii lor. Contactat de Click!, Ilie Năstase ne-a pasat la telefon un prieten, care ne-a spus că se află în mijlocul petrecerii şi că nu vor să fie deranjaţi.

ilie-nastase-ioana-simion-casatorie.jpg

ioana simion ilie nastase
Costum alb şi trandafiri albi: asta a ales Ioana Simion pentru ziua cea mare
foto: arhivă personală

 

Citeşte şi

Totul despre nunta lui Ilie Năstase. Iubita tinerică a devenit bunică la 43 de ani

Dragostea l-a înnebunit de tot pe Ilie Năstase! S-a tatuat de dragul noii iubite

 

Loading...

Citește și