EXCLUSIV Asta vede Ilie Năstase în dormitor! Ioanei i-a alunecat sutienul la plajă

mare.jpg

Doamna Năstase arată perfect la cei 43 de ani ai săi, și statutul de bunicuță pe care îl are de două luni. Sânii obraznici au ”scăpat” din sutien

Soţia lui Ilie Năstase a făcut furori pe o plajă de fiţe din Mamaia. La cei 43 de ani, proaspăta bunicuţă arată brici şi nu a întors doar capetele bărbaţilor, ci a ”ameţit” cu formele ei şi câţiva tipi aflaţi la pubertate! Fotoreporterii Click! au surprins imagini explozive de pe plaja din Mamaia cu doamna Năstase, care va îmbrăca rochia de mireasă luna viitoare.

Când Brigitte (42 de ani), actuală doamnă Pastramă,  a băgat divorţ de el, toţi spuneau despre Ilie Năstase că nu va mai găsi o femeie ca ea. Şi nu vorbim aici doar despre caracter, ci şi de aspectul fizic. Însă iată că fostul mare tenisman a reuşit să ”dribleze” bine şi şi-a găsit o jumătate care le are pe toate, astfel încât le-a dat peste nas cârcotaşilor.

  • foto: Blitz
  • foto: Blitz
  • foto: Blitz
  • foto: Blitz
  • foto: Blitz
  • foto: Blitz
  • foto: Blitz
  • Maximize

1/7

Ioana este, după cum ar zice o vorbă din străbuni, o femeie bună şi la suflet, şi la trup, iar de aceste virtuţi ale doamnei Năstase ne-am convins cu dovezi. Fostul mare tenisman e complet liniştit şi relaxat, nici urmă de scandal sau certuri conjugale, iar weekendul trecut s-au distrat la mare. Fotoreporterii Click! au surprins imagini incendiare cu femeia pe care se pregăteşte să o ducă la altar luna viitoare, pe 17 august.

bd-2.jpg

Obosită de soare și alte activități, Ioana a tras un puișor de somn în șezlongul alb de pe plaja din Mamaia

 

Unde altundeva decât pe plaja de fiţe din Mamaia, aproape de hotelul Caelia, acolo unde Ilie deţine un apartament. De pe un şezlong alb, s-a putut remarca trupul de sirenă bronzat, acoperit de un costum de baie din două piese, sutien şi slipi pe albastru. Doamna Năstase s-a bronzat când pe o parte, când pe alta, s-a aşezat când pe burtă, când pe spate, iar aceste mişcări lascive au înnebunit spectatorii. Nu doar bărbaţii, ci şi câţiva tineri la pubertate au privit admirativ formele pe care le atinge doar fericitul Ilie, noaptea în dormitor. O pereche de sâni ţanţoşi care au ieşit obraznici din textila prea mică, şi un funduleţ adolescentin bronzat cu mici cute. Lângă ea, poşeta scumpă şi o apă, bineînţeles, de fiţe.

bd-3.jpg

La un moment dat, bruneta s-a întors pe o parte ca să se bronzeze uniform, și i-a tratat pe spectatori cu fundulețul. Cutele sexy nebronzate au ieșit la iveală

 

Doamna Năstase este încă la dietă, pentru că îşi doreşte să arate perfect în rochia de mireasă luna viitoare, la braţul soţului ei. A reuşit să slăbească în câteva luni 7 kilograme. ”Am grijă să nu mă îngraş, sunt atentă la alimentaţie şi chiar am reuşit să dau jos câteva kilograme. Însă nu exagerez, sunt o femeie cu forme şi nu vreau să fiu slabă pentru că nici nu aş arăta bine aşa. Am 59 de kilograme de la 66. De când l-am cunoscut pe Ilie, mă îngrăşasem cinci kilograme. Am renunţat la pâine, la zahăr şi mi-e mult mai bine”, a declarat pentru Click! Ioana Năstase. La cei 43 de ani ai săi, bruneta arată perfect şi unde mai pui că de două luni este şi bunicuţă.

Ilie, dublă aniversare la finalul săptămânii

ilie-nastase-ioana-simion-iubita.jpg

Ioana și Ilie se căsătoresc pe 17 august

 

Final de săptămână cu dublă semnificație pentru Ilie Năstase. Se lasă cu două chefuri pentru fostul mare tenisman, pentru că joi, pe 19 iulie, împlinește 73 de ani, iar a doua zi, pe 20 iulie, serbează onomastica. Credincioșii îl prăznuiesc pe Sfântul Ilie Tesviteanul, așa că Nasty va primi felicitări din partea prietenilor două zile la rând. Are lângă el o soţie frumoasă, un palmares sportiv bogat, așa că sănătatea ar fi singura sa dorință.   

 

Citește și:

Ilie Năstase se gândește să devină din nou tătic: «Dacă e fetiță o vom face jucătoare de tenis»

Ilie Năstase s-a însurat a cincea oară. Prima imagine de la cununia cu Ioana Simion

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1