EXCLUSIV Reacția furibundă a lui Ilie Năstase după nunta lui Brigitte. Ce zice de numele fostei soții

brigitte_ilie_nastase.jpg

brigitte ilie nastase
Brigitte și Ilie Năstase s-au despărțit după opt ani de relație
Foto: Click!

Nuntă-surpriză în showbiz-ul românesc! Luni, 27 mai, Brigitte Năstase și Florin Pastramă au trecut pe la ofițerul Stării Civile de la Primăria Voluntari, unde au devenit o familie cu acte-n regulă. Ce doi foști “fermieri”au ieșit de mână, zâmbitori, purtând același nume: Pastramă. Contactat de Click!, fostul soț al brunetei, Ilie Năstase, a avut un comentariu scurt, dar ferm.

Brigitte a renunțat la numele de familie pe care îl păstrase în urma mariajului cu Ilie Năstase și a devenit doamna Pastramă, lucru care nu a bucurat-o doar pe ea, ci și pe fostul mare sportiv de care a divorțat în septembrie 2018.

“Trebuia să renunțe mai demult la numele de Năstase. Eu am o soție care îmi poartă deja numele și cu care voi face nuntă în august. Nu-i urez nimic, îmi urez mie. Am terminat cu ea, eu sunt fericit acum și mă interesează doar de mine și de soția mea”, a declarat Ilie Năstase, în exclusivitate pentru Click!.

Ilie Năstase s-a recăsătorit primul

ilie-nastase-ioana-simion-casatorie.jpg

ilie nastase sotie ioana simion
Costum alb şi trandafiri albi: asta a ales Ioana Simion pentru ziua cea mare
Foto: arhivă personală

 

La capitolul mariaje, Ilie Năstase i-a luat fața fostei sale soții. Acesta a făcut cununia civilă cu Ioana Simion acum o lună, iar în august își vor uni destinele și în fața lui Dumnezeu. Inițial, Ilie și Ioana plănuiseră să facă ambele evenimente în aceeași zi, însă au schimbat puțin planul. Petrecerea de nuntă va fi una restrânsă, la care vor participa doar cei apropiaţi, familia, rudele şi prietenii lor. 

Ilie Năstase, la al cincilea mariaj, Brigitte, la al patrulea

În 25 aprilie, fostul mare tenisman a făcut al cincilea drum la primărie, de data aceasta alături de constănțeanca Ioana Simion.  În 1972 s-a însurat cu modelul belgian Dominique Grazia şi au avut un mariaj de zece ani. Atunci s-a născut fiica lor Nathalie. În 1984, Năstase a mers la altar cu actriţa Alexandra King, iar în timpul căsătoriei au adoptat doi copii, Nicholas şi Charlotte. După 14 ani cei doi au divorţat. Cea de-a treia soţie a fost Amalia Teodorescu, de care a divorţat în 2010, după 7 ani de căsnicie şi 14 de relaţie. Cei doi au împreună două fiice, Emma şi Alesia. Brigitte a fost a patra soţie a zburdalnicului Nasty.

Și Brigitte are experiență în această latură a vieții, căci Florin Pastramă este al patrulea său soț.

brigitte_florin_pastrama_nunta.jpg

brigitte nastase florin pastramă nunta
Brigitte și Florin Pastramă au petrecut alături de prieteni și familie
Foto: arhivă personală

 

În 2002 a rămas văduvă în urma decesului afaceristului Octavian Sfăt. În 2006, ea s-a căsătorit cu Ovidiu Torj, de care a divorţat în 2010. În primăvara lui 2013 s-a căsătorit cu Ilie Năstase la Primăria Timişoara. Anul acesta au divorţat, după opt ani de relaţie. Brigitte are doi copii din cele două căsnicii. Din prima căsătorie, un băiat pe nume Robert, iar din a doua, o fetiţă pe nume Sara.

 

Citește și:

Mireasa Brigitte Pastramă, păzită la cununie de 10 “gorile”. Detalii de culise de la nunta anului

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1