Concurs între Brigitte și Ilie Năstase: care se căsătoreşte primul?

2-3-bd-1.jpg

Frumoasa brunetă și iubitul ei s-au asociat în afacerea cu haine

Nici bine nu s-a uscat cerneala pe actele de divorţ, că Brigitte şi Ilie Năstase plănuiesc să se căsătorească din nou. Cu persoane diferite! Bruneta a fost cerută de soţie de târgovişteanul Corneliu Oană, după ce acesta a făcut un gest măreţ şi s-a convertit la religia ei. Iată că şi Nasty face paşi rapizi, la 72 de ani. Dă din coate să o ducă pe Ioana la cununia civilă.

Brigitte a trecut prin trei căsnicii grele, însă este curajoasă şi vrea să o ia din nou de la capăt, la vârsta de 42 de ani. De data aceasta cu iubitul de 35 de ani din Târgovişte, care a cerut-o de soţie şi a făcut un gest măreţ pe care puţini bărbaţi l-ar face. Aşadar, Cornel Oană s-a convertit la religia brunetei, iar după acest pas s-au mutat împreună.

”În urmă cu o lună şi jumătate, Cornel a trecut la religia mea, iar în momentul în care ne-am hotărât să ne mutăm împreună, l-am întrebat pe pastor cum să procedăm. El ne-a dat binecuvântare pentru relaţie. Povestea verighetelor este interesantă. Am fost să cumpărăm marfă în Italia şi acolo am văzut nişte verighete frumoase, doar că nu erau bune măsurile şi culoarea. Săptămâna aceasta am fost în Austria şi am găsit modelul dorit. Cornel m-a aşteptat la aeroport, iar acasă m-a întâmpinat cu un superb buchet de trandafiri şi o scrisoare emoţionantă. Faptul că iubitul meu a trecut de la ortodocşi la penticostali, în religia mea, este cea mai frumoasa cerere în căsătorie. Nu mai am nevoie de alte dovezi de iubire”, a declarat pentru Click! Brigitte Năstase. 

2-3-bd-2.jpg

Ioana și Nasty se iubesc așa de mult încât se asortează și vestimentar

 

Celebra brunetă spune că, în cei opt ani de relaţie, nu l-a putut convinge pe Ilie să facă acest pas, motiv pentru care nu a existat o cununie religioasă, ci doar o petrecere la care a purtat o rochie albă de mireasă. Acum, ea şi viitorul soţ se gândesc să devină părinţi. ”Am hotărât că dacă vrem să facem un copil, vom face şi o cununie. O relaţie e cu adevărat binecuvântată, când ai şi copii. Eu din 2010, de când eram cu Ilie, îmi doresc, însă atunci el i-a promis Amaliei că nu va mai avea alţi copii în afară de fetele lor”, a mai spus Brigitte, pentru Click! 

2-3-bd-3.jpg

Ea i-a răspuns “Da” pe poza cu trandafirii roşii primiţi de la Cornel

 

Iată că nici Ilie Năstase nu pierde timpul. Surse din preajma lui spun că acum două săptămâni încerca disperat să îşi găsească certificatul de naştere,  întrucât îşi doreşte să se însoare cu iubita lui, mai tânără cu 30 de ani  decât el. El i-ar fi cumpărat Ioanei Simion un inel scump şi încearcă să-şi programeze cununia în oraşul de baştină al iubitei sale, Constanţa. Vom vedea când va avea loc evenimentul, până atunci, Nasty îi face cadouri scumpe: o maşină, haine şi se pare şi un apartament la malul mării. 

Ea a avut trei căsnicii, el, patru

2-3-bd-4.jpg

În urmă cu doi ani, bruneta și fostul tenisman alcătuiau un cuplu drăguț

Viaţa amoroasă a lui Brigitte bate orice scenariu de film. Bruneta a fost căsătorită de trei ori. În 2002 a rămas văduvă în urma decesului afaceristului Octavian Sfăt.  În 2006, ea s-a căsătorit cu Ovidiu Torj, de care a divorţat în 2010. În primăvara lui 2013 s-a căsătorit cu Ilie Năstase la Primăria Timişoara. Anul acesta au divorţat, după opt ani de relaţie. Brigitte are doi copii din cele două căsnicii. Din prima căsătorie, un băiat de 16 ani pe nume Robert, iar din a doua, o fetiţă pe nume Sara, de 11 ani. Ilie a fost căsătorit de patru ori. În 1972 s-a însurat cu modelul belgian Dominique Grazia şi au avut un mariaj de zece ani. Atunci s-a născut fiica lor Nathalie. În 1984, Năstase a mers la altar cu actriţa Alexandra King, iar în timpul căsătoriei au adoptat doi copii, Nicholas şi Charlotte. După 14 ani cei doi au divorţat. Cea de-a treia soţie a fost Amalia Teodorescu, de care a divorţat în 2010, după 7 ani de căsnicie şi 14 de relaţie. Cei doi au împreună două fiice, Emma şi Alesia. Brigitte este a patra soţie a zburdalnicului Nasty, şi se pare că urmează a cincea.

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Dragoste mare între Brigitte şi iubitul tinerel, Cornel. Sunt împreună doar de câteva luni, iar relaţia este, se pare, tot mai strânsă. Lucrează amândoi la magazinul de haine, locuiesc la vila ei din Pipera, Brigitte îl conduce cu maşina şi îl ia cu ea peste tot, ba chiar îşi doresc un copil împreună. Ultima dată au fost surprinşi la un restaurant de fiţe din Herăstrău, la ziua unei prietene.

  • Brigitte Sfăt și-a refăcut viața și este pregătită să șteargă cu buretele toate eșecurile în dragoste și decepțiile pe care le-a avut din relațiile de iubire, dar și din ultima căsnicie. Brigitte Sfăt are un nou iubit cu care pare mai fericită ca oricând și mai împlinită. Ba mai mult de atât, vedeta este pregătită să devină mamă pentru a treia oară. Brigitte i-a cunoscut pe «viitorii socri» și se simte ca într-o familie alături de ei.