EXCLUSIV Povestea emoţionantă a Loredanei Haşu de la Masterchef

loredana.jpg

loredana hasu masterchef paris franta casnica
Loredana locuieşte la Paris, unde are grijă de casă şi de copii
foto: arhiva personală

Un nou sezon Masterchef a debutat la Pro Tv din 13 februarie şi a adus nu doar un juriu complet nou, ci şi concurenţi cu poveşti emoţionante de viaţă. Loredana Haşu este una dintre tinerele care i-a impresionat pe chefi cu farfuriile ei frumos aranjate şi gustul desăvârşit al preparatelor, dar şi cu familia ei, venită din stăinătate ca să o susţină. Plecată din Cluj-Napoca la doar 18 ani, concurenta trăieşte acum la Paris, dar pentru că nu vorbeşte limba, este casnică, iar francezii nu îi pot gusta minunăţiile culinare.

Loredana este o persoană deschisă, căreia îi place să vorbească foarte mult, să asculte şi să ofere sfaturi acolo unde îi sunt cerute. Masterchef reprezintă pentru ea o oportunitate, un pas spre noi realizări şi împliniri personale şi profesionale. Aşa s-a prezentat tânăra, dar dincolo de firea ei optimistă se ascunde o poveste emoţionantă de viaţă.  Loredana are 40 de ani şi a dus o viaţă mai mult pe drumuri. La 18 ani a văzut pentru prima dată marea, dar nu pentru că se afla în vreo vacanţă la Costineşti, ci spăla vase pentru a câştigă bani. Un an mai târziu a plecat să lucreze în Italia unde a rămas pentru 20 de ani. A locuit împreună cu soţul ei şi un an în Spania, iar din ianuarie 2014 stă la Paris.

familie_loredana.jpg

loredana hasu masterchef paris familie copii sot
Loredana, alături de soţ şi de cei doi copii ai lor
foto: arhiva personală

Este casnică şi se ocupă de cei doi copii Satin (14 ani) şi Riven (8 ani), de care este tare mândră. Fetiţa este ajutorul ei. Este o adolescentă care a pus mâna la treabă în casă şi strânge tot după ce mama ei lasă bucătaria ca după "război". "Sunt un dezastru pentru că e micuţă bucătăria mea şi nu am suficient spaţiu să mă desfăşor. Satin are 14 ani şi ea a fost sprijinul meu în tot acest timp. M-a susţinut mereu. A fost singura, de altfel. Soţul nu prea a fost de acord, dar eu am făcut ce am simţit. Era momentul meu şi nu am vrut să-mi pară rău. Experienţa este de vis, dar este foarte grei şi oamenii sunt răi", ne-a povestit Loredana.

loredana_catei.jpg

loredana hasu masterchef caini paris
Loredana Haşu are doi căţei
foto: arhiva personală

Tânăra nu este prea încântată nici de francezi pe care îi vede "trişti" şi "reci". "Aici, la Paris nu lucrez. Experimentez în bucătărie doar pentru ai mei. Înţeleg franceza, dar nu o vorbesc, iar acest lucru este un mare dejavantaj. Doar soţul meu are un job. El a mai stat aici 12 ani. Eu sunt singură toată ziua, cu cei doi căţei. Copiii vin seara", ne-a mărturisit concurenta.

Pe lângă bucătărie, Loredana Haşu este pasionată de fotografie, iar atunci când nu prepară ceva ca să-ţi lase gura apă, iese pe străzi şi surprinde lumea prin lentilele aparatului de fotografiat. "Nu cunosc lume aici. Am o singură prietenă, dar ea lucrează şi are cinci copii. Ne vedem poate de două ori pe lună. M-aş întoarce în ţară doar dacă mi se oferă ceva concret, altfel nu am cum", a mai spus Loredana Haşu pentru Click!  

Loading...

Citește și