EXCLUSIV Pepe şi Raluca, probleme înainte de nunta de duminică

pepe-si-raluca.jpg

Raluca şi Pepe au făcut cununia civilă la 18 aprilie 2012, iar la 17 februarie 2013 au botezat-o pe fetiţa lor, Maria
Foto: Click!
Citeste tot despre: 

Topiţi de emoţii, la propriu. Duminică, Pepe şi Raluca se vor cununa în faţa altarului. Acest eveniment îi găseşte, însă, cu mult mai slabi. Din cauza stresului cu pregătirile, Pepe a slăbit 3 kg, iar soţia lui 7. Asta i-a costat destul de scump, pentru că au trecut pe la croitor de foarte multe ori, ca să strâmteze costumul de ginere şi rochia de mireasă.

Pepe (35 de ani) şi Raluca (22 de ani) se află pe ultima sută de metri privind pregătirile pentru nunta care va avea loc duminică. Atât artistul, cât şi soţia lui, Raluca, vor păşi în faţa altarului, pentru prima dată. Chiar dacă a mai fost căsătorit cu Oana Zăvoranu, Pepe nu s-a cununat religios cu aceasta, ci doar civil. Aşa încât, ca şi Raluca, interpretul va trăi la intensitate maximă emoţiile legate de ceremonia religioasă, care îi va uni în faţa lui Dumnezeu, chiar de ziua lui de naştere, 20 iulie. Pepe nu doreşte să vadă rochia de mireasă a soţiei sale până în ziua nunţii, astfel că nici nu a însoţit-o la probe, la realizatorul Cătălin Botezatu.
Cea mai mare problemă a mirilor este aceea că, din cauza stresului, au dat jos câteva kilograme bune. În ultimele două-trei luni, de când se ocupă de organizarea evenimentului, solistul a slăbit 3 kilograme, iar Raluca 7 kilograme. Din acest motiv, ambii au fost nevoiţi să meargă cu costumele la strâmtat, de două ori. „Raluca a slăbit mult, eu mai puţin. Este foarte stresată, deşi totul a ieşit aşa cum ne dorim. Sigur că şi eu am emoţii, e firesc. Momentele acestea nu se uită niciodată”, a spus Pepe, pentru Click!
Cununia religioasă a celor doi are loc duminică, la Biserica Sf. Spiridon Nou, iar petrecerea la restaurantul „Aristocrat Events Hall”. La eveniment, cei doi vor avea o armată de bodyguarzi. Artistul nu s-a zgârcit la cheltuieli. Astfel, doar rochia miresei a costat 10.000 €. „E adevărat că pe rochia de mireasă am dat atât. Este o sumă, dar soţia mea este una, şi ea merită totul”, a mai spus Pepe, care va purta un costum realizat la comandă, de la brandul Carlo Pignatelli.

Aici vor petrece mirii şi 300 de invitaţi


Mirii îi vor aştepta pe cei 300 de invitaţi cu tot felul de bunătăţi. Ei au ales un meniu personalizat care costă 92 de euro de persoană, ce include: pate de gâscă cu kiwi şi mango, somon fumé cu lămâie şi hrean, canapé cu icre somon, roşie umplută cu salată de pui cu mango, prosciuto di Parma cu pepene galben şi brânzeturi fine, broccoli, medalion de creveţi şi fructe de mare, tartine de ton şi ou de prepeliţă, peşte, muşchi de vită.

Tortul va avea şapte etaje, cu fructe şi ciocolată. Petrecerea va avea loc în sala Londra a centrului de evenimente „Aristocrat Events Hall”, aceeaşi în care au serbat şi cununia civilă, şi botezul fetiţei lor, Maria (2 ani). Raluca a ales tortul şi decorul, iar Pepe s-a ocupat de partea artistică. La dispoziţia nuntaşilor vor fi 25-30 de chelneri şi 15 bucătari.

loading...
Loading...

Citește și

  • pepe-si-raluca

    Au mai rămas şase zile până când Pepe şi Raluca vor ajunge în faţa altarului. Meniul şi muzica au fost stabilite, decoraţiunile puse la punct, rochia şi costumul de ginerică aşteaptă frumos pe umeraş. Click! a aflat câteva secrete din culise.