EXCLUSIV Ozana Barabancea: «Am slăbit 18 kg în două luni de la operaţie»

Se apropie toamna, aşa că la Antena 1 se întoarce show-ul transformărilor, „Te cunosc de undeva”, cu cel de-al 12-lea sezon. Totuşi, cea mai spectaculoasă transformare o vom vedea nu la concurenţi, ci la masa juriului. Ozana Barabancea e alt om de când a slăbit.

Ozana Barabancea (47 de ani) culege acum roadele operaţiei de micşorare a stomacului, intervenţie pe care a făcut-o în preajma datei de 20 iunie, la o clinică din Bucureşti.

 

Soprana s-a schimbat radical, iar acesta e de-abia începutul, aşa că ne-a povestit, cu bucurie, despre planurile ei personale şi profesionale. “În această toamnă începe un binemeritat şi mult aşteptat sezon al emisiunii «Te cunosc de undeva!». Şi da, am avut o vacanţă de vară în care am împletit utilul cu plăcutul. Acum aproape două luni am făcut o operaţie şi mă simt foarte bine. Încep să mă obişnuiesc. Este o disciplinare impusă şi, totodată, o şansă fantastică să renunţ la vechile obiceiuri! Din fericire, evit să mă cântăresc. Doar la controalele medicale m-am cântărit. Am slăbit peste 18 kg. Deşi este greu, fac faţă, pentru că ambiţia mea e mare. Colegii mei mă înţeleg şi mă susţin în noua disciplină nutriţională”, a povestit, în exclusivitate pentru Click!, celebra soprană şi profă de canto.

În plus, zilele trecute, Ozana s-a pozat cu medicul estetician Călin Doboş şi am vrut să vedem la ce intervenţii a apelat vedeta. „Ozana Barabancea şi-a făcut tratamente injectabile pentru întreţinerea volumelor feţei. Orice persoană care doreşte să-şi întreţină trăsăturile frumos conturate apelează la astfel de terapii cu adevărat eficiente. Rezultatele se văd pe loc şi, făcute cu măsură, dau un aspect natural trăsăturilor feţei”, ne-a mărturisit medicul estetician Călin Doboş.

Feli Donose a slăbit aproape 40 kg

O altă vedetă care a avut parte de o transformare spectaculoasă este Feli Donose (31 de ani).

 

Anul trecut, solista şi-a făcut o operaţie de mişcorare a stomacului şi a reuşit să dea jos, până în prezent, aproape 40 kg. „Încă dinainte de operaţia asta de micşorare a stomacului am făcut sală cu antrenorul Valentin Vasile. Mi-a schimbat obiceiurile alimentare ca prin magie încă de la prima şedinţă. Am învăţat că nu trebuie să combini carne cu cartofi, brânzeturi cu alte alimente, că trebuie să bei foarte multă apă, ca să te hidratezi, şi să faci foarte multă mişcare. E greu în lumea asta muzicală, pentru că eşti mereu pe drumuri. Psihic e greu, mereu pe fugă, te opreşti prin benzinării şi eşti tentată să mănânci nesănătos. Dar încerc să nu mai fac greşeli. Încerc să dorm bine, pentru că nesomnul şi stresul duc la îngrăşat”, ne-a spus solista. 

Loading...

Citește și

  • ozana barabancea operatie micsoarre stomac bucuresti

    Deşi a făcut drumuri până în Turcia ca să afle toate detaliile intervenţiei de micşorare a stomacului, Ozana Barabancea (47 de ani) s-a operat până la urmă la o clinică din Bucureşti în urmă cu o săptămână. Soprana şi-a tăiat stomacul şi a povestit că a făcut acest pas pentru a fi sănătoasă pentru copiii ei.

  • Jurata de la “Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, se pregăteşte pentru emisiunea de toamnă şi a intrat în „reparaţii” capitale. Ozana Barabancea a slăbit foarte mult şi este ajutată şi de rochiile pe care le poară la diferite evenimente mondene să aibă o siluetă de invidiat.

  • ozana barabancea operatie micsoarre stomac bucuresti

    Ozana Barabancea este o mamă împlinită! Soprana, care şi-a crescut cei doi copii singură, după divorţul de fostul soţ, este foarte mândră de Andrew ( 17 ani) şi Gloria (13 ani). Fiica ei este o domnişoară în adevăratul sens al cuvântului şi a fost model chiar pentru noua colecţie de ii, care urmează să fie lansată de mama ei.

  • Solista de jazz Ozana Barabancea (47 de ani) pierduse lupta cu kilogramele, din cauza stresului, aşa că singura soluţie rămăsese operaţia de micşorare a stomacului. La o săptămână de la externare, vedeta poate mânca doar cât o vrăbiuţă. Visul ei este să scape de aproximativ 60 de kilograme.