EXCLUSIV O piesă celebră, prilej de scandal între doi artişti cunoscuţi

cristi_nistor.jpg

cristi nistor
Cristi Nistor vrea ca lumea să ştie că piesa este asa
Foto Arhivă Personală

Piesa “Coji de portocală” a ajuns motiv de dispută între Cristi Nistor şi Simona Nae, la peste 8 ani de la momentul lansării acestei piese.

Lansată în urmă cu peste 8 ani în urmă, piesa “Coji de portocală” interpretată de Simona Nae şi Cristi Nistor a ajuns nu doar hit ci şi motiv de dispută între cei doi solişti. Fostul concurent de la Vocea României a trecut peste toate politeţurile şi a decis să facă lumină în ceea ce priveşte piesa care l-a făcut celebru.

cristi_nistor_corp.jpg

cristi nistor
Cristi Nistor doreşte ca lumea să fie informată corect
Foto Arhivă Personală

Cristi Nistor a decis că este momentul să spună adevărul despre piesa lui, pentru ca publicul să fie informat corect. “Pentru cei  care încă mă mai întreabă, şi pentru că de aproape 8-9 ani încă observ că informaţia nu a ajuns corect la oameni. „Coji de portocală” este piesa mea, single-ul meu de debut care se află pe albumul meu. Piesa nu aparţine Simonei Nae, nu este single-ul ei, şi nici nu se află pe vreun album de-al ei. Simona este doar invitată pe această producţie. Orice titulatura de genul Simona Nae feat Cristi Nstor este GREŞITĂ, corect fiind titulatura de genul Cristi Nistor feat. Simona Nae este cea corectă! Şi pentru că observ că pe Youtube aproape că nu există titulatură corectă, voi urca şi eu pe canalul meu piesa denumită în mod corect”, a scris solistul pe un profil de socializare. Şi asta a şi făcut, iar piesa este acum pe canalul de Youtube al lui Cristi Nistor şi vă invităm să o ascutaţi în continuare.

 

Loading...

Citește și