EXCLUSIV Nicoleta Luciu s-a operat în mare secret. Intervenţia a durat 4 ore

nicoleta_luciu_silueta.jpg

nicoleta luciu operatii estetice
Nicoleta Luciu trece periodic pe la medicul ei estetician, dr. Călin Doboş
Foto: arhivă personală

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Nicoleta Luciu a devenit o pesoană scumpă la vedere, cel puţin în cercurile mondene, de unde până nu demult era nelipsită. De când s-a mutat însă la Miercurea Ciuc, vedeta mai vine doar ocazional la Bucureşti şi atunci pentru a-şi face mici retuşuri în cabinetul medicului estetician. Săptămâna trecută, bruneta i-a făcut o astfel de vizită medicului ei, Călin Doboş, la care a petrecut de data aceasta ceva mai mult timp decât de obicei.

De câteva ori pe an, Nicoleta Luciu are grijă să-şi împrospăteze tenul şi să-şi injecteze tot felul de substanţe pentru a rămâne tânără şi frumoasă pentru cei patru copii ai ei. Primăvara trecută, bruneta a recurs la câteva injecţii pentru regenerarea tenului, dar şi pentru a combate efectul de coajă de portocală din zona coapselor. A ales atunci botoxul, iar de curând a revenit la Bucureşti unde se pare că a suferit o intervenţie mult mai complexă.

Nicoleta Luciu este o împătimită a operaţiilor estetice

Totul s-a desfăşurat foarte discret, bruneta mărturisind prietenelor că este foarte mulţumită de rezultat după ce a stat pe masa de operaţie nu mai puţin de patru ore. "Operaţia a fost foarte grea. Nu mă aşteptam să dureze atât, dar sunt fericit că rezultatul este pe măsura aşteptărilor pacientei", a explicat dr. Călin Doboş, medicul care a operat-o pe Nicoleta Luciu. 

nicoleta_luciu-calin_dobos.jpg

nicoleta luciu s-a operat la medciul calin dobos
Nicoleta Luciu s-a operat la medicul Călin Doboş, esteticianul care are grijă de ea de mulţi ani
Foto: arhivă personală

Judecând după durata intervenţiei, cel mai probabil Nicoleta Luciu a scăpat ori de grăsimea acumulată în zona abdomenului şi a coapselor prin lipoaspiraţie ori, privind mai atent imaginile cu vedeta la scurt timp după operaţie, este posibil şi ca ea să fii renunţat definitiv la implanturile cu silicon, de pe urma cărora s-a tot plâns în ultimii ani de dureri acute de spate. Vara trecută, Nicoleta era dispusă să-şi înlocuiască protezele cu unele mai uşoare cu gaz.       

Nicoleta a acuzat dureri teribile de spate

Se ştie că silicoanele gigant sunt o adevărată povară pentru femeile care totuşi optează pentru astfel de implanturi, de aceea medicii recomandă ca la intervenţia de ajustare a bustului, plasticienii să ţină cont şi de proporţiile pacientei, nu doar de dorinţa de a avea sâni mai mari cu orice preţ. 

luciu_bust.jpg

nicoleta luciu sani silicoane
Nicoleta Luciu avea sâni mai mari în trecut
Foto: arhivă personală

În 2015, Nicoleta Luciu a renunţat la silicoanele de peste un kilogram pe care şi le-a pus după naşterea tripleţilor. Durerile de spate au convins-o să opteze pentru implanturi mai mici, dar nu să le scoată de tot. La începutul anului 2017, Nicoleta şi-a făcut o nouă operaţie. Atunci ea a optat în România pentru a intervenţie de mărire a feselor cu grăsime proprie. 

 

Citeşte şi:

 

Nicoleta Luciu a demonstrat în direct că are sâni perfecţi: "Nu îmi schimb silicoanele"

Adevărul despre cea mai recentă operaţie a Nicoletei Luciu. De ce s-a îngrăşat înainte

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

  • Nicoleta Luciu a fost Miss România în 1999 şi s-a consacrat datorită bustului imens, natural, pe care l-a afişat şi în Playboy, de şase ori. A trecut prin chinuri groaznice pentru a-şi păstra eticheta de bombă-sexy, lista operaţiilor şi a intervenţiilor estetice fiind lungă. În 2015 şi-a schimbat silicoanele-gigant, cu unele mai mici, iar acum pare tentată să îşi pună unele revoluţionare.

  • Dacă anii trecuţi băteau la uşile medicilor esteticieni pentru că îşi doreau sâni mai mari, iată că acum vedetele se întorc în clinici pentru ajustări majore. După ce Oana Zăvoranu, Anamaria Prodan şi Nicoleta Luciu şi-au schimbat protezele cu unele mai mici, acum şi Laurette s-a programat pentru micşorarea bustului.

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5