Adevărul despre cea mai recentă operaţie a Nicoletei Luciu. De ce s-a îngrăşat înainte

nicoleta-luciu.jpg

Nicoleta Luciu, înainte de operaţia la sâni
foto: apropotv

Ne-a obișnuit cu formele sale silfide, însă a șocat când a apărut la tv și pe rețelele de socializare cu fălcuțe și forme rotunde. Bruneta s-a îngrășat cu un motiv, și anume, pentru a-și tuna fundul cu grăsimea proprie.

Nicoleta Luciu a urmat exemplul Vicăi Blochina și a apelat la același medic estetician pentru a-și mări fundul. Nu a optat pentru proteze din silicon, ci direct pe grăsimea-i proprie. Acesta este și motivul pentru care Luciu s-a îngrășat.

Lipofilig sau așa cum se mai numește procedura pentru mărirea posteriorului, presupune extragerea grăsimii de pe coapse, abdomen sau brațe, apoi filtrarea ei și ulterior injectarea în țesutul fesier. Regula de bază pentru acest tip de intervenție este ca pacienta să aibă o anumită greutate, pentru ca medicul să aibă cantitatea necesară de grăsime, având în vedere că  după un anumit timp, jumătate din cantitatea injectată, se resoarbe. Timp de aproape două luni, Nicoleta va trebui să poarte un corset special, pentru a obține rezultatele cele mai bune.

Luciu este adepta operațiilor estetice. Și-a făcut două intervenții la bust, iar la față a uitat numărul procedurilor.  

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1