Nicoleta Luciu a demonstrat în direct că are sâni perfecţi: "Nu îmi schimb silicoanele"

luciu.jpg

nicoleta luciu testul pixului sani
Luciu nu vrea să se opereze la sâni, fiind mulţumită de aspectul ei fizic
Captură Pro TV

Nicoleta Luciu, posesoarea unuia dintre cele mai impunătoare busturi din lumea vedetelor de la noi, a demonstrat în direct că are sânii perfecţi.

Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruţă, Luciu a mărturisit că este foarte mulţumită de sânii ei şi că nu are de gând să-şi schimbe silicoanele prea curând. Nu neagă însă că în viitor ar putea ajunge din nou pe masa medicului estetician, dacă bustul ei va pica... testul pixului.

Dacă vă întrebaţi ce este acest test, ei bine, Nicoleta a explicat în direct cum îşi dă seama dacă sânii i s-au lăsat şi au nevoie de corecţie. "Îmi pun, o dată la cinci ani, un pix sub sâni. Dacă pixul cade, înseamnă că sânii s-au lăsat. Când eram gravidă îmi făceam acest test foarte des, acum o dată la 5 ani. Până acum, a căzut întotdeauna", a spus ea, negând astfel zvonurile potrivit cărora şi-ar schimba silicoanele.

we.jpg

nicoleta luciu testul pixului sani
Nicoleta Luciu a făcut "testul pixului" în direct
Captură Pro TV

"Nu vreau să mă operez la sâni, stau foarte bine. Când o să ajungă cu ei până la genunchi, mai vedem. Eu înainte de a mă mărita şi a avea copii, am spus că după ce voi naşte mă voi tuna. Până acum nu mi-am pus decât silicoane. După prima sarcină au fost ok, dar după a doua a fost dezastru.
În rest nu am alte operaţii, dar fac diverse tratamente noninvazive", a mai spus ea.

luciu1.jpg

nicoleta luciu testul pixului sani
Nicoleta şi-a pus silicoane după ce a născut tripleţii
Captură Pro TV
Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1