Pentru ce se pregăteşte Nicoleta Luciu? Şi-a făcut o serie de intervenţii estetice

luciu_sprancene.jpg

nicoleta luciu sprancene
Nicoleta Luciu şi-a ridicat sprâncenele
Foto: arhivă personală

De când s-a mutat la Miercurea Ciuc, Nicoleta Luciu a renunţat la cariera în televiziune. Bruneta se ocupă de cei patru copii ai ei şi deşi bătuse palma cu Antena 1 pentru show-ul Asia Express, s-a retras la scurt timp. Recent, însă vedeta a fost surprinsă în cabinetul medicului estetician, de unde a ieşit extrem de zâmbitoare şi cu câteva "îmbunătăţiri" fizice.

Nicoleta Luciu (37 de ani) a dispărut de pe micul ecran şi de la evenimentele mondene, dar asta nu înseamnă că se neglijează. Focoasa brunetă, mămică a patru copii, Zsolt Junior și tripleții Kim, Karoly și Kevin, arată a fel de bine, ca atunci când era nelipsită de pe sticlă. Recent, ea a mai făcut o vizită medicului estetician şi s-a întors acasă la soţ şi la copii mai radioasă şi cu o siluetă de vis. Bruneta şi-a făcut mai multe intervenţii pentru regenerarea tenului, dar şi pentru a combate efectul de coajă de portocală din zona coapselor. 

nicoleta_luciu.jpg

nicoleta luciu calin dobos
Nicoleta Luciu şi medicul estetician care o menţine tânără
Foto: arhivă personală

"Nicoleta a făcut tratament cu toxină botulinică (n.r. botox), pe care îl face periodic, pentru estomparea ridurilor feţei. Cu această ocazie, am ridicat puţin sprâncenele, apoi am făcut mezoterapie cu acid hialuronic îmbogăţit cu vitamine pentru gât şi zona decolteului. Au urmat nişte injecţii pentru tratarea celulitei de pe coapse, cu substanţe lipolitice", a explicat dr. Călin Doboş, medicul estetician pe care Nicoleta Luciu îl consultă ori de câte ori are nevoie de o îmbunătăţire de ordin estetic. 

Nicoleta Luciu este o împătimită a intervenţiilor estetice, semn că este pregătită în orice moment să revină în tv, dacă va găsi un proiect care să i se potrivească.

 În 2015, Nicoleta Luciu a renunţat la silicoanele de peste un kilogram pe care şi le-a pus după naşterea tripleţilor. Durerile de spate au convins-o să opteze pentru implanturi mai mici, dar nu să le scoată de tot. La începutul anului 2017, Nicoleta şi-a făcut o nouă operaţie. Atunci ea a optat în România pentru a intervenţie de mărire a feselor cu grăsime proprie. 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1