EXCLUSIV Motivul pentru care Antonia și-a operat sânii a doua oară. A fost dezarmant de sinceră

antonia.jpg

Antonia, alături de iubitul ei Alex Velea

Cea mai sexy solistă din România, Antonia, a fost toată numai un zâmbet, luni seară, 17 februarie, la premiera filmului ”Miami Bici”, unde a venit însoţită de Alex Velea. Şi avea şi motive, căci fiica sa, Maya, a revenit din Italia, dar şi pentru că bustul i-a crescut peste noapte, precum cozonacul. Decolteul obraznic al divei a fost admirat de zecile de invitaţi, vedeta eclipsând cu look-ul întreaga echipă de filmare.

Rare sunt ocaziile când Antonia (30 de ani) şi Alex Velea (35 de ani) apar împreună la un eveniment monden, dar nici că puteau lipsi de la  premiera filmului „Miami Bici”, produs de fostul crai de Dorobanţi, Codin Maticiuc, Matei Dima şi de Jessus DelCerro, cel din urmă fiind de altfel şi regizorul serialului „Vlad” ( PRO TV).

antonia-silicoane-noi-instagram.jpg

Colaj imagini de pe Instagram cu Antonia
Antonia și-a etalat noile silicoane pe Instagran
Foto: Instagram

 

Cu acest prilej, Antonia ne-a vorbit despre noul bust, pe care l-a afişat, în toată splendoarea: ”Am făcut o operaţie la sâni, iar în seara asta i-am scos la joc (n.r.-la eveniment). Am simţit nevoia să fac această schimbare. Mi-am pus implant mamar după ce l-am născut pe fiul cel mic, Achim, iar acum am mai dorit nişte modificări, pentru a avea o stare bună. Trebuie să te simţi bine cu tine şi să nu iei în considerare părerea altora”.

6.jpg

Codin Maticiuc şi Elena Băsescu

 

Maya, fiica Antoniei, a venit în vacanță în România

Zâmbetul ei larg ascunde şi bucuria revederii cu fiica sa, Maya (10 ani), care s-a întors în România, pentru o scurtă vacanţă, după aproape şapte ani, micuţa locuind cu tatăl ei, Vincenzo Castellano, în Italia. 

9_bun.jpg

Mario Fresh şi Alexia Eram

 

„Maya a venit pentru trei zile în România şi ne-a făcut pe toţi fericiţi. Ne-am bucurat să stăm şi să petrecem timp împreună. Aproape că s-au rezolvat lucrurile, suntem pe calea cea bună şi anul acesta sper că se vor rezolva toate problemele legate de procese şi custodii. Sunt foarte fericită că am familia alături de mine, că-mi sunt bine copiii, că ne-am mutat în casă nouă. Fac muzică, lucrez la un album, al doilea din carieră, am filmat un videoclip şi am intrat în studioul de înregistrări pentru piese noi. Îmi merge bine pe toate planurile”, ne-a mai povestit Antonia. 

ultima_poza.jpg

Emilian Oprea, Lia Bugnar şi Anghel Damian

 

Luni seara, la mall-ul din Băneasa, unde a avut loc evenimentul cinematografic, s-au înghesuit zeci de vedete, în frunte cu Delia, Inna, Elena Băsescu, Dorian Boguţă, Dan Chişu, Andi Moisescu, dar şi actorii din  serialul „Vlad”, Adrian Nartea, Elvira Deatcu, Emilian Oprea, Victoria Răileanu, Olimpia Melinte şi Anghel Damian. Dani Oţil a venit la braţ cu iubita, Gabriela Prisăcariu. Elena Băsescu a purtat un trening scump, la care a accesorizat o pereche de pantofi cu toc, fiind foarte slabă. Iar solistul Mario Fresh a venit însoţit de marea lui dragoste, Alexia Eram, fiica Andreei Esca. 

5.jpg

Ana Morodan, Codin Maticiuc, Inna şi Jorge
Ana Morodan, Codin Maticiuc, Inna şi Jorge

 

Citește și:

Maya, fetița Antoniei, s-a întors în România. Ce fericiți sunt cu toții în vila din Pipera!

FOTO EXCLUSIV Uite în ce palat s-au mutat Alex Velea și Antonia! Noua lor casă a costat peste 500.000 de euro

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Colaj imagini de pe Instagram cu Antonia

    Antonia (30 de ani) arată demențial după trei nașteri! Artista face mult sport, mănâncă sănătos, dar a trecut și pe la chirurgul estetician. Bruneta și-a pus silicoane în anul 2015, iar acum a avut nevoie de o nouă intervenție. Solista este extrem de mulțumită de rezultat și nu apleacă urechea la comentariile răutăcioase.

  • Nemulţumite de felul în care arată, cinci vedete de top au apelat la bisturiul medicului estetician, rezultatele fiind spectaculoase. Dacă Giulia Anghelescu Huidu şi-a pus silicoane pentru prima oară, iată că Antonia şi Ruby au vrut unele noi, pentru un decolteu mai apetisant. În urma operaţiilor, fanii divelor s-au împărţit în două tabere: unii le-au lăudat pentru curaj, alţii le-au bombardat cu mesaje deloc prietenoase.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1